Γάμος στην Χαλκίδα στο Anthidon Estate: παραμυθένιες γαμήλιες δεξιώσεις με θέα τον Ευβοϊκό

Το Anthidon Estate στην Χαλκίδα σας περιμένει σε ένα παραμυθένιο ειδυλλιακό περιβάλλον, για να σας μεταφέρει με τον πιο ακαταμάχητο τρόπο σε έναν εντελώς δικό σας παράδεισο, που θα πλαισιώσει ονειρικά την πιο ιδιαίτερη στιγμή για εσάς και το ταίρι σας.

Γιορτάστε την πιο όμορφή σας ημέρα σε ένα κινηματογραφικό ρομαντικό σκηνικό, εκεί όπου ο ορίζοντας γίνεται ένα με τη θάλασσα και κάντε την πιο μαγευτική θέα πρωταγωνιστές στη δική σας ταινία αγάπης.

Το Anthidon Estate, σας περιμένει σε ένα παραμυθένιο ειδυλλιακό περιβάλλον, για να σας μεταφέρει με τον πιο ακαταμάχητο τρόπο σε έναν εντελώς δικό σας παράδεισο, που θα πλαισιώσει ονειρικά την πιο ιδιαίτερη στιγμή για εσάς και το ταίρι σας.

 

 

Elegant αισθητική και έμφαση στη λεπτομέρεια συνθέτουν μια μοναδική πρόταση πολυτέλειας όπου οι εντυπωσιακές εικόνες τόσο από την καλαισθησία του κτήματος, όσoκαι από την ευρύτερη περιοχή, προσθέτουν στην εκδήλωσή σας χαρακτήρα, κομψότητα αλλά και τη μεγαλοπρέπεια που της αναλογεί. Απολαύστε επίσης μια premium διαμονή στις βίλες που διαθέτει κατά την προετοιμασία του γάμου σας, στο ξέφρενο bachelor αλλά και ως ένα ιδανικό venue για αξέχαστο honeymoon. Η ησυχία της περιοχής, η ιδιωτικότητα που προσφέρει μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και οι σύγχρονες παροχές, κάνουν το χρόνο να σταματά και σας χαρίζουν ονειρεμένες διακοπές μόνο για δύο!

 

 

ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ
Η αδιάλειπτη πανοραμική θέα της θάλασσας από το εντυπωσιακό αίθριο μπροστά από την πισίνα υπερχείλισης, αναδεικνύεται με επιλεγμένους φωτισμούς, εντείνονται την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της δεξίωσης. Το Αnthidon Estate διαθέτει μια μοναδική ευρύχωρη πολυμορφική αίθουσα, με εξωτερικούς και πλήρως κλιματιζόμενους εσωτερικούς χώρους, λιτής αισθητικής, ανεπιτήδευτες πολυτελείς γραμμές, σε φυσικές αποχρώσεις από ξύλο και πέτρα. Η δημιουργική του ομάδα - αποτελούμενη από εξειδικευμένο προσωπικό - αναλαμβάνει όλο το σχεδιασμό, την οργάνωση και διεξαγωγή της δεξίωσης, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια.

 

 

ΒΙΛΕΣ
Με γνώμονα την οικολογική συνείδηση, το Anthidon Estate διαθέτει οκτώ πανέμορφες βίλες, κατασκευασμένες από μασίφ ξυλεία, αρχοντική, λιτή, αισθητική, και πέτρινα μονοπάτια. Ανάμεσα στις αιωνόβιες ελιές και κάτω από τον καταγάλανο ελληνικό ουρανό, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν, να αισθανθούν και να γευτούν την αληθινή εμπειρία της φύσης απολαμβάνοντας ένα περιβάλλον, αβίαστης λιτής πολυτέλειας, με τοπικό χαρακτήρα και όλες τις ανέσεις. Το Anthidon Estate αποτελεί τον ιδανικό προορισμό τόσο για απαράμιλλες οικογενειακές διακοπές όσο και για ρομαντικές αποδράσεις ή ακόμα και για διακοπές με φίλους, προσφέροντας άνεση, πολυτέλεια και αξέχαστη διαμονή σε μια μαγευτική τοποθεσία, μόλις 1 ώρα μακριά από την Αθήνα.

 

 anthidonextr03

anthidonextr01

anthidonextr02

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΕΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /