Ο γάμος του «κακού» παιδιού της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης Σέρχιο Ράμος παντρεύτηκε - μετά από επτά χρόνια σχέσης και τρεις γιούς – με την αγαπημένη του Πίλαρ Ρούμπιο.

Ο ποδοσφαιρικός γάμος της χρονιάς στην Ισπανία τελέσθηκε στον καθεδρικό της Σεβίλλης με την 41χρονη παρουσιάστρια Πίλαρ Ρούμπιο να λάμπει στο εντυπωσιακό νυφικό της και τον 33χρονο Σέρχιο Ράμος να είναι εμφανώς ευτυχισμένος.

ramos wedding 03

ramos wedding 02
Το «παρών» έδωσαν πολλές διάσημες προσωπικότητας, κυρίως από τον χώρο του ποδοσφαίρου, όπως οι Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη σύζυγό του Βικτόρια, ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ, ο Αλβαρο Μοράτα, ο Λούκα Μόντριτς, ο Ρομπέρτο Κάρλος και άλλοι πολλοί. Ωστόσο υπήρχαν και... ηχηρές απουσίες με σπουδαιότερη αυτή του πρώην συμπαίκτη του Σέρχιο Ράμος, του Πορτογάλου σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος όχι ότι δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο γάμο, αλλά δεν πήγε γιατί πολύ απλά δεν ήταν καλεσμένος.

ramos wedding 04

Κάτι που επίσης συζητήθηκε και προκάλεσε αίσθηση ήταν η ανθοδέσμη της νύφης, η οποία αποτελούνταν από μαύρους κρίνους. Η ίδια εξήγησε ότι «δεν ήθελα να είμαι μια συνηθισμένη νύφη».

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /