Alexandra Velentza

Naousis 4 & Melenikou 7,
104 47 Votanikos,
Athens, Greece
Appointment only
+30 6979 006442
Contact Alexandra Velentza

Διαχρονική κομψότητα και ιδιαιτερότητα στα προσκλητήρια γάμου, μπομπονιέρες, κοσμήματα και αξεσουάρ γάμου, από την ALEXANDRA VELENTZA

Η Αλεξάνδρα Βελέντζα γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει καταγωγή από την Πάρο. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, παράλληλα παρακολούθησε Costume and Fashion Courses στην Αθήνα και εργάστηκε σε διάφορους τομείς της επικοινωνίας και της υψηλής ραπτικής.
Δημιούργησε τη δική της σειρά χειροποίητων αξεσουάρ και κοσμημάτων, αναβιώνοντας τεχνικές από το παρελθόν, όπως το παραδοσιακό βελονάκι και το ράψιμο στο χέρι. Κίνητρό της, η μοναδικότητα και η διαχρονική κομψότητα!
Την ίδια φιλοσοφία ακολουθεί η μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε μπομπονιέρες και προσκλητήρια, πρωτότυπες ιδέες για τον στολισμό της δεξίωσης αλλά και το τραπέζι των ευχών!
Elegant στέφανα, δίσκοι, καράφες, ποτήρια γάμου, είναι κάποια από τα υλικά που θα συνθέσουν την πιο πετυχημένη συνταγή για το γαμήλιο τραπέζι σας!
Όσο για τους μικρούς μας φίλους, η ευφάνταστη σειρά σε παιχνίδια-μπομπονιέρες, θα μετατρέψει την ημέρα της βάφτισης σε ένα όμορφο παιδικό πάρτυ!
Προσφέρετε στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα την αίσθηση μοναδικότητας και λάμψης, που χαρίζουν τα κοσμήματα της συλλογής μας!
Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στο χώρο μας για να γνωρίσετε από κοντά την ολοκληρωμένη συλλογή μας!
Κλείστε τώρα το ραντεβού σας and let the journey begin!


Αξεσουάρ γάμου ALEXANDRA VELENTZA
Κάθε στυλ που ονειρεύεστε θα το βρείτε στη συλλογή με τα μοναδικά χειροποίητα αξεσουάρ από υλικά υψηλής ποιότητας, επιλεγμένα με αγάπη για να ολοκληρώσουν το νυφικό σας ντύσιμο. Η συλλογή της Αλεξάνδρας Βελέντζα αποτελείται από αξεσουάρ για τα μαλλιά διακοσμημένα με λαμπερά κρύσταλλα Swarovski καθώς και αιθέριες δαντέλες. Και επειδή η συγκεκριμένη μέρα “χωράει” λίγο πολυτέλεια παραπάνω θα συμπληρώσετε το νυφικό σας outfit με ντελικάτα κοσμήματα που διαθέτουν μαργαριτάρια όπως και κρύσταλλα Swarovski, τα οποία θα βάλουν μια πιο glamorous πινελιά στην τελική εμφάνισή σας. Κομψά μενταγιόν, λεπτεπίλεπτα βραχιόλια, εντυπωσιακά δαχτυλίδια και κάθε είδους αξεσουάρ είναι τα δικά σας απαραίτητα συνοδευτικά για να πρωταγωνιστήσετε. Μην ξεχνάτε πως στην πλούσια συλλογή της Αλεξάνδρας Βελέντζα θα βρείτε επιπλέον υπέροχα δώρα για τις φίλες σας, τις οποίες θέλετε να ευχαριστήσετε που σας συντροφεύουν σ ’αυτό το μοναδικό ταξίδι!

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /