Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το WHITE PROJECT by WHITE WEDDING MAGAZINE

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το White Project by White Wedding Magazine στο πλαίσιο της 7ης Bridal Expo, η οποία πραγματοποιήθηκε 12-14 Ιανουαρίου 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο. Ένα πρωτοποριακό bridal project στο οποίο οι χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και να συζητήσουν μαζί τους τις δικές τους προτάσεις για την ξεχωριστή τους ημέρα.

 

 ZAPPEIO PERIPTERO SIDE VIEW

ZAPPEIO PERIPTERO DETAIL

ZAPPEIO WHITE WEDDING

ZAPPEIO WHITE WEDDING AITH 6 AFISA WITH FLOWERS

Στην ξεχωριστή αίθουσα 6 του Ζαππείου Μεγάρου, μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις εκπληκτικές δημιουργίες ΕRIFILLI HAUTE COUTURE τις οποίες αναδείκνυαν εντυπωσιακά τα όμορφα μοντέλα που κινούνταν ελεύθερα στον χώρο αλλά και να συνομιλήσουν με τον μοναδικό NIKO APOSTOLOPOULO για το πως πρέπει να είναι η εμφάνιση του γαμπρού την μεγάλη ημέρα. Ξεχωριστή αύρα στην αίθουσα έδιναν και οι όμορφες ανθοσυνθέσεις του FIRST DAY FLORAL DESIGNS, οι οποίες σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές προτάσεις στολισμού των τραπεζιών από το ΚΤΗΜΑ ΑΡΤΕΜΙΣ έβαζαν τους επισκέπτες για τα καλά σε γαμήλια διάθεση. Μια γαμήλια διάθεση την οποία φρόντισαν να διατηρήσουν στα ύψη τα εκπληκτικά κοκτείλ που πρόσφεραν οι ΤΗΕ ΒΑRTENDERS. Τέλος, οι προτάσεις για την ολοκληρωμένη κάλυψη του γάμου αλλά και της βάπτισης από την THE EVENT ACADEMY, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ οι έμπειροι συνεργάτες των EONIA μοιράστηκαν με τους επισκέπτες συμβουλές για λαμπερές εμφανίσεις.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκθέτες ΕRIFILLI HAUTE COUTURE, NIKOS APOSTOLOPOULOS, FIRST DAY FLORAL DESIGNS, KTHMA ARTEMIΣ, ΤΗΕ ΒΑRTENDERS, THE EVENT ACADEMY, EONIA, που εμπιστεύτηκαν το White Wedding Magazine και συμμετείχαν με ενθουσιασμό σ’ αυτό το μοναδικό project, προσφέροντας εξαιρετικά δώρα για την μεγάλη νικήτρια.

ALL LOGOS TOGETHER

ERIFILLI WHITE PROJECT 3

ERIFILLI WHITE PROJECT 2

ERIFILLI WHITE PROJECT mod

ZAPPEIO ERIFILLI APOST

ZAPPEIO APOSTOLOPOULOS

ZAPPEIO KTIMA ARTEMIS

ZAPPEIO KT. ARTEMIS

ZAPPEIO FIRST DAY ARTEMIS

ZAPPEIO BARTENDERS CHAMP

ZAPPEIO BARTENDERS

ZAPPEIO EVENT ACADEMY mod

ZAPPEIO FIRST DAY

ZAPPEIO FIRST DAY 2

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους εσάς – τους επισκέπτες – που τιμήσατε το White Project by White Wedding Magazine με την παρουσία σας και μας δώσετε το κίνητρο για να συνεχίσουμε να στοχεύουμε ακόμα ψηλότερα προσφέροντας σας ακόμη πιο όμορφες ιδέες και μοντέρνες λύσεις για τον γάμο των ονείρων σας!

Ας μην ξεχνάμε όμως και τους συνεργάτες μας, θερμές ευχαριστίες στους LAMBROS MENTZOS PHOTOGRAPHY, CHRIS AND PANOS VIDEOGRAPHY, MARIA PAPAZOGLOU HAIR AND MAKE UP, ΝΑΥΟ.P. , MATA PAPAGEORGIOU, IOANNA LYBEROPOULOU, SOFIA PASALIDOU –LOVELY DAY. 

 

Pin It