Κλείστε τη δεξίωση στο Barin Events και λάβετε ένα πολυτελές γαμήλιο ταξίδι 6 ημερών, σε ιστορικό ξενοδοχείο κάστρο 5* στη Τσεχία!

Κλείστε τώρα τη δεξίωση στο Βarin Events έως 30 Μαρτίου και λάβετε χωρίς κλήρωση, ένα παραμυθένιο γαμήλιο ταξίδι 6ημερών, στο 5* RUBEZAHL -MARIENBAD Castle Hotel  στη Τσεχία!

 

 

Πιο συγκεκριμένα κάθε μελλόνυμφο ζευγάρι που θα επιλέξει τις Αίθουσες Δεξιώσεων του Barin Events για τη γαμήλια δεξίωση έως τις 30 Μαρτίου 2020, θα κερδίσει ένα παραμυθένιο ταξίδι 6 ημερών, στο αριστοκρατικό ξενοδοχείο κάστρο 5* RUBENZAHL- MARIENBAD στη μαγευτική Τσεχία, αξίας 1.700€! 

Οι δεξιώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν έως και τον Οκτώβριο 2020, σε ημερομηνία επιλογής σας.

 1. Επιλέξτε το ΒΑRIN EVENTS για την εκδήλωση γάμου σας

Σε ένα πολύ όμορφο κτίριο, στα νότια προάστια της Αθήνας, στο Ελληνικό,  η ομάδα του Barin Events, περιμένει να σας υποδεχθεί και να σας ξεναγήσει, στους πολυτελείς χώρους του.

barin12-baptism-decor-table-luxury-reception-hall-athens-area-barin-events-hall.jpg

Η «Αίθουσα των 2 Πιάνων» και η Αίθουσα «Μουσική» του Barin Events, είναι ιδανικές για να φιλοξενήσουν, με άνεση χώρου για τους καλεσμένους σας, εκδηλώσεις έως 130 άτομα σε καθιστή ή buffet εκδήλωση & έως 180 άτομα σε όρθιο κοκτέιλ.

barin 1 baptism reception table barin event halls southern suburbs elliniko region

Προσφέρει αίθουσες υψηλής αισθητικής, για τις ξεχωριστές στιγμές σας!

barin_eventselliniko-regions.jpg

barin 3 weddig reception hall view luxury venue fantastic events barin events southern suburbs athens

2.  Απολαύστε το υπέροχο μοναδικό δώρο από το ΒΑRIN EVENTS που για την έναρξη της λειτουργίας τους, προσφέρουν σε όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια.

Ζήστε το παραμύθι σας σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο-κάστρο 5* του 19ου αιώνα. Περάστε 6 ονειρεμένες μέρες, στο πολυτελές Ξενοδοχείο 5* Rubezahl-Marienbad Luxury Historical Castle Hotel & Golf στην εξοχή της Βοημίας στο Μarianske Lazne(Μαριάνσκε Λάζνε).

2 rubezahl marienbad hotel win a honeymoon trip gift from barin reception halls barin events athens south suburbs

Περάστε 6 ονειρεμένες μέρες, στο πολυτελές Ξενοδοχείο 5* Rubezahl-Marienbad Luxury Historical Castle Hotel & Golf στην εξοχή της Βοημίας στο Μarianske Lazne(Μαριάνσκε Λάζνε).

•    Περιηγηθείτε στο ιστορικό ξενοδοχείο που χτίστηκε το 19ο αιώνα και χαρείτε όλους τους χώρους και τις ανέσεις που προσφέρει στους επισκέπτες του!

barin events hotel lobby αρχείο λήψης


•    Εξερευνήστε την εξοχή της Βοημίας με τις υπέροχες πηγές, τα μονοπάτια και τα μαγευτικά δάση.


•    Γνωρίστε το ιστορικό Marienbad με τα υπέροχα baroque κτίρια.


•    Περπατήστε στους μαγευτικούς κήπους και στο δάσος του ξενοδοχείου.

 

•    Χαλαρώστε με θεραπείες ευεξίας & αναζωογόνησης στο spa του ξενοδοχείου.

barin events gift 7a romantic bedroom decoration


•    Επισκεφθείτε το διάσημο χωριό Karlovy Vary και ακολουθήστε τα βήματα του JamesBond, στην ταινία Casino Royal που γυρίστηκε εκεί.

barin_events_gift_3-win-a-gift-honeymoon-trip-at-marianske-lazne-barin-events-reception-halls-athens-south-suburbs.jpg

•    Απολαύστε μία εκδρομή στη μαγευτική Πράγα

Όσοι λοιπόν προγραμματίζετε την Δεξίωση του γάμου σας, και θέλετε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά, κλείστε ένα ραντεβού για ξενάγηση, στους χώρους του BarinEvents!

Τηλέφωνο Επικοινωνίας για ραντεβού: 6955-693.001

 

 

 

Pin It