Γάμος στη Villa Karolina στο Μαρκόπουλο: μια καταπράσινη Μεσογειακή όαση αμπελώνων και ελαιώνων συνθέτουν ένα υπέροχο γαμήλιο σκηνικό.

Μεταξύ Μαρκόπουλου και Πόρτο Ράφτη, σ’ ένα βιολογικό αμπελώνα και ελαιώνα έκτασης 22 στρεμμάτων, δεσπόζει η βίλλα Καρολίνα στην κορυφή ενός κατάφυτου λόφου. Τόσο οι ελιές όσο και τα αμπέλια με την πλούσια βλάστηση προσδίδουν μία έντονη αίσθηση ενός μεσογειακού τοπίου. Ο επισκέπτης εντυπωσιάζεται από την καταπράσινη βλάστηση και παίρνει μια ανάσα δροσιάς.

ktima karolina grass and tables opening img 19c3a060dc80d96a9326fa28c39f8bda v

Το κατάλυμα περιβάλλεται από υπαίθριο χώρο δεξίωσης 400 καθήμενων ατόμων, με πισίνα 25 μέτρων και γκαζόν. Διατίθεται και στεγασμένος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει 220 καλεσμένους. Η άψογη ηχητική εγκατάσταση και η συνολική τεχνική υποδομή εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια για τους παρευρισκόμενους στο event σας.

ktima karolina church front 20210903152217

 

Αφήνοντας το αυτοκίνητο σε φυλασσόμενη ιδιόκτητη τοποθεσία 4 στρεμμάτων, οι καλεσμένοι διασχίζουν έναν καταπράσινο κήπο και φτάνουν στην γραφική πέτρινη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Εκεί, σε μια πλατεία κάτω από αιωνόβια πεύκα θα αντικρίσουν την κρήνη με το τρεχούμενο νερό κι ένα πέτρινο θεατράκι που παραπέμπουν σε σκηνικό γραφικού χωριού. Ένα φυσικό τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς ξεπροβάλλει μπροστά στα μάτια των καλεσμένων.
Ακριβώς δίπλα η μοντέρνας αρχιτεκτονικής βίλα παραχωρείται για τη φιλοξενία του ζευγαριού, ενώ υπάρχει η ίδια δυνατότητα για φίλους και συγγενείς σε ιδιαίτερα δωμάτια του ίδιου κτήματος. Σημειωτέον λόγω της ιδιαίτερης αισθητικής της, η βίλα έχει επιλεχθεί κατά καιρούς και για παραγωγές γνωστών τηλεοπτικών σειρών.

ktima karolina ceremony img 09e30d21105a34ccc5fb5bbea5290542 v

 karolina new 01a mmcatering gamos ampelonas karolina 04

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  EΔΩ

 

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /