Atene Catering

+30 210 6666114
Contact Atene Catering

Atene Catering: Απογειώνει γευστικά τη γαμήλια δεξίωση

Με γνώμονα το ύφος της εκδήλωσης, το χώρο, την εποχή, το είδος της κουζίνας και τις επιθυμίες σας, η ομάδα του Atene Catering σχεδιάζει και σας παρέχει ολοκληρωμένες, εξατομικευμένες γευστικές προτάσεις.

 

Ύστερα από δοκιμές μιας ευρείας γκάμας πιάτων κι εδεσμάτων, επιλέξτε τις γεύσεις που σας ταιριάζουν. Μενού buffet, σερβιριζόμενο γεύμα, welcome drinks, δημιουργικά cocktails, finger food, όλα άρτια δημιουργημένα από υλικά υψηλής ποιότητας, ικανοποιούν ακόμη και τις πιο απαιτητικές παλέτες. Λαχταριστά εδέσματα δεσπόζουν στο κέντρο του τραπεζιού, ανοίγοντας την όρεξη, αλλά και τη διάθεση για αλληλεπίδραση. 

 

Το επαρκώς καταρτισμένο προσωπικό κι οι έμπειροι επαγγελματίες που εκτιμούν τις αξίες της ευγένειας και της φιλοξενίας, υπόσχονται να φροντίσουν για την άριστη έκβαση της δεξίωσής σας, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Το Atene Catering συνεργάζεται επίσης και με πολλούς αποκλειστικούς χώρους δεξιώσεων, ενώ μπορεί να καλύψει το μενού ακόμη και σε yacht. Εξοπλισμός εκδηλώσεων, από τραπέζια, έως μαχαιροπίρουνα και κρύσταλλα, βρίσκεται στη διάθεσή σας.

 

Έτσι τα πιάτα που απαρτίζουν το γαμήλιο μενού μετατρέπονται σε ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις, για εσάς και τους εκλεκτούς καλεσμένους σας!

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /