Astra Private Club

31ο χλμ. Λεωφόρος Μαραθώνος,
Νέα Μάκρη, 19005
22940 97315
6976 066235
Contact Astra Private Club

Astra Private Club: Ο παράδεισος στη Γη

Παντρεύεσαι; Βαφτίζεις ή έχεις έναν εξαιρετικό λόγο για να οργανώσεις ένα αληθινό πάρτυ; Το  Astra Private Club παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για κάθε ιδιαίτερη περίπτωση.


Η παρουσία του Astra Private Club στο χώρο των εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων
ξεκίνησε το 1999 και συνεχίζει με στόχο τις άριστα ποιοτικά υπηρεσίες, σε έναν πολυχώρο που διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Ένας πολυχώρος υψηλής αισθητικής, με σύγχρονη κλειστή αίθουσα χωρητικότητας 400 ατόμων,
εντυπωσιακό αίθριο με πισίνα χωρητικότητας 800 ατόμων, πάρκινγκ 300 θέσεων και είσοδο για Α.Μ.Ε.Α.

Για τον γάμο

Με την πολύχρονη εμπειρία τους, την πάντα θετική διάθεση και τις πρωτότυπες ιδέες, οι διοργανωτές του Astra Private Club είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε πρόκληση και να δημιουργήσουν για σας την ονειρεμένη δεξίωση που είχατε φανταστεί για εσάς και τους καλεσμένους σας, σε ένα περιβάλλον που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Κι ακόμα, το Astra Private Club, μέσα από το μεγάλο δίκτυο συνεργατών του, μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ένδυση της νύφης και του γαμπρού, το στολισμό του χώρου και της εκκλησίας μέχρι και τη δημιουργία προσκλήσεων ή οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε.

Για τη βάφτιση

Ένα τόσο ιδιαίτερο γεγονός, απαιτεί και ένα μοναδικό μέρος για να το γιορτάσετε! Πραγματοποιήστε την βάπτιση του παιδιού σας, σε ένα πολυχώρο διαφορετικό από όλους.

Ειδικό μενού για τα παιδιά και δημιουργικές δραστηριότητες στον παιδότοπο, εγγυώνται μια επιτυχημένη εκδήλωση, όπου οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να την απολαύσουν και να τη θυμούνται για πάντα. Επίσης μπορείτε να ζητήσετε: θεματικό στολισμό, ειδικούς εκπαιδευτές – διασκεδαστές, ειδικά stand με παγωτό, λουκουμάδες, photo booth και πολλά ακόμη που θα δώσουν μία ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση σας.

Επαγγελματικές – ιδιωτικές εκδηλώσεις

Ένας ιδανικός χώρος για συνέδρια, επιστημονικές και επιχειρηματικές ημερίδες, εταιρικές παρουσιάσεις, επαγγελματικά γεύματα και εταιρικά πάρτυ. Από τον σχεδιασμό ενημερωτικού υλικού, τη διαμόρφωση του προγράμματος και των παρουσιάσεων, μέχρι την οπτικοακουστική κάλυψη και τη διαμόρφωση του μενού, το Astra Private Club μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή πρόταση.
Ακόμα, χάρη στις υποδομές και υπηρεσίες του πολυχώρου και ειδικότερα για τις περιπτώσεις ημερήσιων εταιρικών εκδηλώσεων, υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθεί και η οικογένειά σας στον ανοιχτό προς το κοινό παιδότοπό, την αγαπημένη "Αστερούπολη" που βρίσκεται εντός του πολυχώρου. Εκεί, θα μπορούν να παίξουν τα παιδιά με ασφάλεια και παράλληλα να χαλαρώσουν
οι μεγάλοι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Γαστριμαργικές και μουσικές απολαύσεις

Το Astra Private Club διαθέτει επαγγελματική κουζίνα ικανή να σιτίσει μέχρι και 1000 άτομα και χάρη στο άρτια εξειδικευμένο προσωπικό τα πάντα παρασκευάζονται στο χώρο κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Ακόμα, για τις ανάγκες των εταιρικών εκδηλώσεων διαθέτει πλήρη εξοπλισμό οπτικοακουστικού υλικού, panels, μικροφωνικές εγκαταστάσεις και θέσεις συνεδρίου.

Info
Astra Private Club31χλμ της Λεωφόρου Μαραθώνος στη Νέα Μάκρη
Τηλ.: 2294097315
http://www.astraprivateclub.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Pin It