Οργανώστε την δεξίωσή σας στον καταπράσινο χώρο του Εθνικού με μαγευτική θέα την Ακρόπολη

Στην καρδιά της Αθήνας, λίγα λεπτά από την Πλατεία Συντάγματος υπάρχει ένας μοναδικός χώρος περιστοιχισμένος από πράσινο με απεριόριστη θεά στην Ακρόπολη και στον λόφο Αρδηττού. Με προνομιακή θέση μεταξύ του Καλλιμάρμαρου Σταδίου και των Στυλών του Ολυμπίου Διός αλλά και λίγα βήματα από την υπέροχη εκκλησία της Αγίας Φωτεινής Ιλισσού, ο χώρος εκδηλώσεων του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου είναι ιδανικός για κάθε είδους εκδηλώσεις.

Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, τόσο κοντά στο κέντρο της πόλης και ταυτόχρονα τόσο μακριά από την ένταση της μεγαλούπολης, ο χώρος εκδηλώσεων του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου υπόσχεται να μαγέψει τους καλεσμένους σας σε μια εκδήλωση με έντονο τον αέρα της εξοχής, η οποία χάρη στο «ελεύθερο» ωράριο του χώρου, μπορεί να κρατήσει μέχρι το ξημέρωμα.

ethnikos dexiosi02 1

ethnikos dexiosi05 1

ethnikos dexiosi04 1
Ο κύριος χώρος έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει εκδηλώσεις έως 1.500 ατόμων banquet (καθήμενων) ενώ ο δεύτερος υπαίθριος χώρος διαθέτει ξύλινο δάπεδο και έχει χωρητικότητα έως 300 ατόμων banquet. Επίσης διατίθεται κλειστή αίθουσα με δυνατότητα έως 130 ατόμων banquet ή 180 ατόμων σε θεατρική διάταξη για σεμινάρια ή για κοκτέιλ. Όποια και να είναι η αφορμή της εκδήλωσης σας, ο χώρος εκδηλώσεων του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου υπόσχεται να την κάνει αξέχαστη, οργανώνοντας για εσάς ένα event πραγματικά μοναδικό.

ethnikos dexiosi01

ethnikos dexiosi03 1

 

Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον χώρο.

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /