Ειδυλλιακός γάμος στο Pangaia Seaside Hotel στα Κουφονήσια- μαγευτικό σκηνικό για έναν destination γάμο που κόβει την ανάσα!

 

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει κανείς την πιο ρομαντική ημέρα της ζωής του από έναν ξεχωριστό γάμο στα Κουφονήσια. Με θέα τα ωραιότερα τυρκουάζ νερά του Αιγαίου και το υπέροχο κυκλαδίτικο τοπίο, το ξενοδοχείο Pangaia μπορεί να σας προσφέρει ονειρεμένες στιγμές που θα θυμάστε για μια ζωή.
Είτε πρόκειται για έναν ρομαντικό γάμο είτε για ένα διαφορετικό bachelor, ή ακόμη και για ένα παραμυθένιο honeymoon, μπορείτε να εμπιστευθείτε το προσωπικό του Pangaia Hotel, που θα φροντίσει να δώσει την πιο elegant αισθητική και ένα άψογο οργανωτικό αποτέλεσμα σε κάθε επιλογή σας.

 

koufonisia PANGAIA BEACH 6

 

 

PANGAIA EXTERIOR EN FACE 244207046

 

H διακριτική πολυτέλεια και ο ανέμελος κουφονησιώτικος χαρακτήρας θα πρωταγωνιστήσουν με φόντο την ασύλληπτης ομορφιάς παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο Pangaia. Το κυριότερο, οι άνθρωποι του ξενοδοχείου, πλήρως καταρτισμένοι και έμπειροι, έχουν την προθυμία και το know-how για να οργανώσουν άρτια και να συντονίσουν μια μοναδική γαμήλια δεξίωση, αναλαμβάνοντας από τη διακόσμηση μέχρι και τη φιλοξενία των καλεσμένων. Οι φροντισμένοι χώροι του ξενοδοχείου, οι πανέμορφες σουίτες, η πανοραμική θέα στην παραλία και η αύρα των Κυκλάδων συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό, ιδανικό για έναν destination wedding που κόβει την ανάσα.

 

PANGAIA COLLAGE FINAL BeFunky collage 26

 

  PANGAIA MED VERANDA WITH RND TABLE PKP4179w

PANGAIA MED BEDROOM

 

 

PANGAIA BEDROOM WITH ARCH PKP4153w

 

 PANGAIA MED BEDROOM MIRROR PKP4192w

PANGAIA MED KITCHENETTE PKP4195w

 PANGAIA MED BEDROOM ROPES PKP4199w

                                                                                      ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ PANGAIA SEASIDE HOTEL KOUFONISIA

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /