Γάμος στην Τήνο

Η Τήνος είναι ασφαλώς γνωστή ως το νησί που κοσμεί μία από τις σπουδαιότερες εκκλησίες του Ορθόδοξου κόσμου, κι όμως μόλις κανείς απομακρυνθεί από τα πλήθη των προσκυνητών της Χώρας, θα ανακαλύψει έναν ονειρεμένο προορισμό με φυσικές ομορφιές, σπαρμένο με περισσότερα από 40 μαρμαρόκτιστα χωριουδάκια κρυμμένα σε κόλπους, βαθμιδωτούς λόφους και ομιχλώδεις βουνοκορφές.

Κατά μήκος της πολύχρωμης εξοχής, θα ανακαλύψετε δεκάδες σκαλιστούς περιστερώνες - κληρονομιά των Ενετών- σπάνιες μαρμάρινες κρήνες, πλακόστρωτα, τέμπλα και μεσαιωνικές καμάρες.

TINOS 4
Περπατήστε στον Πύργο, το "Χωριό των Γλυπτών" και πατρίδα του διάσημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά και θα αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε έναν ανοικτό χώρο τέχνης.

tinos island 07
Μία σύντομη ματιά στους λείους γρανιτένιους ογκόλιθους και το σεληνιακό τοπίο του Βώλακα με τα λευκά σπιτάκια στη μέση ενός καταπράσινου οικισμού δεν αρκεί. Εξευνώντας το θα συναντήσετε εργαστήρια καλαθοπλεκτικής, απ' όπου μπορείτε να επιλέξετε μοναδικά κομμάτια για το στολισμό του γάμου σας.

tinos island 13
Αν ονειρεύεστε μια φωτογράφιση γάμου σε φάρο η Βραχονησίδα Πλανήτης, με τον ερειπωμένο φάρο του 1886, δεν θα σας απογοητεύσει.

Tinosbeach Ammos 2
Τι ομορφότερο από έναν γάμο σε πατητήρι; Χτισμένος αμφιθεατρικά απέναντι από το Κεχροβούνι ο οικισμός του Φαλατάδου που χρονολογείται απο το 1400 φημίζεται για τη ρακή, τα διατηρητέα πατητήρια και ρακεζιά. Για μια γαμήλια γιορτή προτιμήστε το πριν από τον Σεπτέμβριο που είναι μήνας πανηγυριών.

TINOS 6
Ένας γάμος δεν αφορά μόνο την τελετή και το στολισμό αλλά και τη φιλοξενεία των καλεσμένων σας. Ξενώνες, βίλες, αγροικίες, και πολλά boutique ξενοδοχεία μπορούν να φιλοξενήσουν τους αγαπημένους σας, αλλά και τη γαμήλια γιορτή σας. Ξεχωρίσαμε τo Τinos Beach Resort, to Anthea Resort & Spa, Diles Rinies, τη Villa Melia και την Terra Primal Suites για τους πολυτελείς τους χώρους και τη μοναδική τους θέα.

TINOS 3

Χώροι δεξίωσης στην Τήνο

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /