O Justin Bieber και η Hailey Baldwin παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά

Με μόλις 154 καλεσμένους, ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά στη Νότια Καρολίνα, στο πολυτελές θέρετρο Montage Palmetto Bluff.

Καλεσμένοι του ζευγαριού σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή ήταν οι συγγενείς τους αλλά και οι πιο κοντινοί τους φίλοι αφού η θρησκευτική τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο. Το ζευγάρι είχε ήδη παντρευτεί πριν από σχεδόν έναν χρόνο σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

bieber baldwin wedding south carolina01


Ο Justin Bieber εμφανίστηκε άκρως γοητευτικός με ένα κομψό tuxedo ενώ η Hailey Baldwin μάλλον δυσκολεύτηκε στην επιλογή του νυφικού καθώς τελικά φόρεσε 4 νυφικά!

bieber baldwin wedding south carolina04

bieber baldwin wedding south carolina06


Για το rehearsal dinner επέλεξε ένα mini φόρεμα της Vivienne Westwood ενώ για την τελετή μια custom δημιουργία του σχεδιαστή Virgil Abloh, του οίκου Louis Vuitton και Off White με ασορτί πέπλο στο οποίο ήταν κεντημένη η φράση "till death do us part".

bieber baldwin wedding south carolina03

Για τη δεξίωση η Hailey Baldwin επέλεξε αρχικά ένα Ralph & Russo φόρεμα με δέσιμο στο λαιμό το οποίο συνδύασε με πέδιλα Jimmy Choo, ενώ αργότερα άλλαξε και φόρεσε μια custom δημιουργία της Vera Wang με τα αγαπημένα της sneakers!

bieber baldwin wedding south carolina02

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /