Civitel Akali Hotel

Kissamou 55, 731 31 Chania, Crete
+30 28210 92872
Contact Civitel Akali Hotel

Civitel Akali Hotel- Χαρείτε αξέχαστες στιγμές και γνωρίστε την αυθεντική κρητική φιλοξενία

Χτισμένο με γνώμονα την άνεση και την κομψότητα, το ξενοδοχείο Civitel Akali στα Χανιά καλύπτει τις ανάγκες κάθε επισκέπτη με ιδιαίτερη φροντίδα και αμέριστη προσοχή, συνδυάζοντας την κλασική πολυτέλεια με τον σύγχρονο σχεδιασμό. Το ξενοδοχείο πήρε το όνομά του από την πριγκίπισσα Ακάλη, κόρη του βασιλιά Μίνωα και της Πασιφάης. Σε ιδανική τοποθεσία, μόλις 500μ. από την παλιά πόλη και το ιστορικό κέντρο των Χανίων, το ξενοδοχείο Civitel Akali προσκαλεί τους ταξιδιώτες να βιώσουν την αυθεντική εμπειρία της κρητικής φιλοξενίας σε δωμάτια και σουίτες ειδικά σχεδιασμένα για να δημιουργήσουν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, προσφέροντας έναν μοναδικό συνδυασμό σύγχρονων ανέσεων και προσεγμένων υπηρεσιών.

Με ένα μοναδικό σύνολο υπηρεσιών και ανέσεων, το ξενοδοχείο εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα των παροχών του σε κάθε στιγμή κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν τα όμορφα νερά της κοντινής παραλίας ή τις βουτιές τους στην πισίνα, θα χαλαρώσουν κάτω από τον ήλιο στην επιπλωμένη αυλή, θα απολαύσουν ένα πλούσιο πρωινό σε μπουφέ και κρητικές λιχουδιές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα διατηρήσουν τη ρουτίνα γυμναστικής τους στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Μετά από μια μέρα έξω, τα δωμάτια και οι σουίτες προσφέρουν ένα τέλειο καταφύγιο με όλες τις ανέσεις που απαιτούνται για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε.

Oι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν τις άριστες υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων με ευέλικτους χώρους εκδηλώσεων και να γιορτάσουν οποιαδήποτε ειδική περίσταση σε έναν από τους πιο βολικούς χώρους στην Κρήτη. Οι πρόσφατα ανακαινισμένοι και καλαίσθητοι χώροι του ξενοδοχείου διαθέτουν σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, τηλεπικοινωνιακές υποδομές υψηλής τεχνολογίας και μοντέρνα διακόσμηση.

Προετοιμαστείτε για αξέχαστες διακοπές στα Χανιά, σε ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία της Κρήτης.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /