Δώρο Weekend για 2 άτομα στα ξενοδοχεία Civitel Attik ή Civitel Olympic - Μεγάλος Διαγωνισμός White Project by White Wedding Magazine (Bridal Expo)

Τα μεγάλα δώρα και οι εκπλήξεις που περιμένουν τους επισκέπτες του "White Project by White Wedding Magazine" σιγά-σιγά αποκαλύπτονται!

Μετά λοιπόν την ανακοίνωση του 1ου μεγάλου δώρου, μιας 4ήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου» (Πειραιάς - Μύκονος - Κουσάντασι - Πάτμος - Ηράκλειο – Σαντορίνη - Πειραιάς) με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, προσφορά του ταξιδιωτικού οργανισμού Smile Acadimos, ήρθε η στιγμή για την αποκάλυψη του 2ο δώρου, το οποίο είναι εξίσου μεγάλο και πολυτελές.

Ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει ένα weekend πακέτο διαμονής, το οποίο περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό για 2 άτομα σε ένα από τα ξενοδοχεία Civitel Attik ή Civitel Olympic, προσφορά του Ομίλου Civitel Hotels & Resorts.

civitel olympic

Tο White Wedding Magazine διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο της 8ης Bridal Expo, το πρωτοποριακό White Project by White Wedding Magazine. Με την επιθυμία να προσφέρει στους μελλόνυμφους μια ολοκληρωμένη bridal πρόταση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσουν από κοντά κορυφαία ονόματα στο χώρο της νυφικής μόδας και της γαμήλιας οργάνωσης αλλά και να συζητήσουν τις προτάσεις τους για τον δικό τους γάμο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Αίθουσας 6 του Ζάππειου Μεγάρου.

Διαβάστε περισσότερα

White Project by White Wedding Magazine (Bridal Expo) για ακόμη μια χρονιά!

Pin It