Νυφικό, σκέτη λιχουδιά!

Γεμάτο ροζ λουλούδια, κολακευτικό μπούστο, υπέροχες πτυχώσεις και παλ χρώματα, αυτό το ονειρικό νυφικό, τελικά, είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Το φόρεμα με το οποίο θα επιλέξει μια γυναίκα να παντρευτεί συνήθως υπάρχει ήδη στο μυαλό της πολλά χρόνια πριν την ημερομηνία του γάμου της ή -αν θέλουμε να είμαστε ακόμα πιο ειλικρινείς- πριν τη γνωριμία με τον άνθρωπο που τελικά θα γίνει σύζυγός της. Από τα νυφικά «τούρτες» που ζυγίζουν περισσότερο από την ίδια τη νύφη μέχρι τα πολύ απλά μίνιμαλ λευκά φορέματα, το νυφικό είναι πολύ προσωπική υπόθεση.

Ακόμα, βέβαια, κι αν είμαστε φαν των basic, λιτών γραμμών, πρέπει να αναγωρίσουμε ότι το συγκεκριμένο νυφικό που μοιάζει να είναι κομμάτι υψηλής ραπτικής είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Σαν να βγήκε μέσα από παραμύθι. Για την ακρίβεια, βγήκε από το φούρνο.

wedding-dress-cake-5.jpg

Ω ναι. Αυτό το νυφικό είναι μια ζαχαροπλαστική δημιουργία της pastry chef Emma Jayne η οποία το «έκοψε», το «έραψε» και έψησε για το διεθνές σόου τούρτας στο Λονδίνο.
Αυτός ο όγκος από -υποθέτουμε- ζαχαρόπλαστα είναι φτιαγμένος, λουλουδάκι προς λουλουδάκι, με εξαιρετική μαεστρία και έμφαση στη λεπτομέρεια, ενώ η πέρλα στο κέντρο του κάθε λουλουδιού είναι ζαχαρένια. To σίχεδο του είναι εμπνευσμένο από μια δημιουργία του φιλιππινέζου σχεδιαστή, του Mac Tumang.

gallery-1493137505-index-wedding-dress-final.jpg

Τι λέγαμε πριν για νυφικά «τούρτες»; 

 

 

Πηγή: www.bovary.gr

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /