Τα νυφικα RENATA MARMARA ανεβάζουν τον πήχη της Βridal Couture ψηλά!

Ένα από τα κλασικά τοπ bridal trends κάθε σεζόν είναι η υψηλή ραπτική! Νυφικά με απλικαρισμένες δαντέλες, κρύσταλλα κεντημένα στο χέρι και φίνα υφάσματα μονοπωλούν τη συλλογή S/S 18 του Maison Renata Marmara και ανεβάζουν τον πήχη της bridal couture πολύ ψηλά! Τα ταξίδια της σχεδιάστριας ανά τον κόσμο για την αγορά υφασμάτων και πρώτων υλών αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την δημιουργία της κολεξιόν του Maison Renata Marmara για το S/S 18.

Η συλλογή περιλαμβάνει 3-D νυφικά με απλικαρισμένες δαντέλες, χειροποίητα λουλούδια και κρύσταλλα. Ολοκέντητα μπούστα, μεταξωτές μουσελίνες και τούλια κεντημένα εξ' ολοκλήρου στο χέρι! Η εμβληματική κεντρική νυφική δημιουργία της συλλογής S/S 18 χρειάστηκε τέσσερις μήνες για να ολοκληρωθεί! Πρόκειται για ένα νυφικό εξολοκλήρου κεντημένο στο χέρι με απλικαρισμένες δαντέλες, κρύσταλλα και πέρλες!

renata marmara 01
Η αγάπη που έχει η Renata Marmara για την δουλειά της και η προσωπική σχέση που αναπτύσσει με κάθε νύφη ξεχωριστά την βοηθούν ώστε να μπορέσει να προτείνει μετά από συζήτηση, τι θα ταίριαζε και τι θα ήταν καλύτερο για την μέλλουσα νύφη την ξεχωριστή μέρα ώστε να είναι μοναδική και πανέμορφη. Η συμβουλή της προς όλες τις υποψήφιες νύφες είναι να ακούνε ΠΑΝΤΑ το ένστικτο τους! Να προσπαθήσουν όσο μπορούν να αποβάλουν το άγχος ώστε να μπορέσουν να απολαύσουν στον μέγιστο βαθμό όλη την υπέροχη διαδικασία της οργάνωσης του γάμου τους!

renata marmara 05

renata marmara 06

renata marmara 09

renata marmara 11

renata marmara 12

renata marmara 13

 

 Μaison Renata Marmara  

tel. 213 0350099

https://www.facebook.com/maisonrenatamarmara/

https://www.instagram.com/renatamarmara/

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Pin It