Εντυπωσιακά extentions βλεφαρίδων στο βασιλικό ξενώνα του My room by Elizabeth Elechi

Το "My Room by Elizabeth Elechi", δημιουργήθηκε από τη δημοσιογράφο Elizabeth Elechi για την βασίλισσα που όλες κρύβουμε μέσα μας. Πρόκειται για έναν καλαίσθητο, ζεστό, παραδεισένιο χώρο στην καρδιά της Γλυφάδας, ο οποίος είναι ειδικά σχεδιασμένος να προσφέρει την μέγιστη χαλάρωση και ικανοποίηση σε κάθε γυναίκα που τον επισκέπτεται κάνοντας την να νιώσει όμορφη και επιθυμητή. Σε όλες τις γυναίκες αξίζει αυτή η βασιλική εμπειρία, πόσο μάλλον στις υποψήφιες νύφες!

 

elizabeth elechi 06

Το "My Room by Elizabeth Elechi" προσφέρει υπηρεσίες κομμωτικής, extentions, περιποίηση άκρων, nail art design 3D, beauty studio ενώ εξειδικεύεται και σε extentions βλεφαρίδων.

ELETSIVLEFARIDES

Τα extentions βλεφαρίδων είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος ενίσχυσης του μάκρους και της ποιότητας των φυσικών βλεφαρίδων χαρίζοντας υπέροχες, μακριές, πυκνές βλεφαρίδες με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Τα extensions τοποθετούνται τρίχα-τρίχα επάνω στην φυσική τρίχα. Με αυτόν τον τρόπο το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό καθώς είναι προέκταση των φυσικών βλεφαρίδων σε αντίθεση με τις «ψεύτικες-σειρά» βλεφαρίδες, όπου το αποτέλεσμα φαίνεται αφύσικο. Μαζί με την τεχνήτρια θα αποφασίσετε ποιο είναι το σωστό μήκος και η σωστή πυκνότητα για εσάς, καθώς όλα εξαρτώνται από την φυσική τρίχα που ήδη έχετε. 

shutterstock 470042189 1
Η διάρκεια των extensions βλεφαρίδων είναι περίπου δεκαπέντε ημέρες. Μετά το διάστημα αυτό, θα πρέπει να γίνει συντήρησή τους και να τοποθετηθούν ξανά στα κενά, πάλι με την μέθοδο τρίχα-τρίχα, extensions που μπορεί να έπεσαν. Τόσο η διαδικασία της τοποθέτησης όσο και της συντήρηση των extensions είναι ανώδυνη.

Επιπλέον η έμπειρη ομάδα του "My Room by Elizabeth Elechi", μπορεί να διοργανώσει αποκλειστικά για την μέλλουσα νύφη και τα αγαπημένα της πρόσωπα, ένα ξεχωριστό bachelorette πάρτι με πλήρη beauty sessions απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης κ ευεξίας.

elizabeth elechi 07 

My Room by Elizabeth Elechi

Αγγέλου Μεταξά 34 (3ος όροφος), Γλυφάδα

Τηλ: 210 8944583 - 698 0614470

www.elizabethelechi.com

 

Pin It