Αστράφτουν τα Flash - συμβουλές και μικρά μυστικά για επιτυχημένες φωτογραφίες γάμου!

Η μεγάλη μέρα φθάνει. 
Ο στόχος, ένας και μοναδικός: 
να είστε πιο όμορφη από ποτέ και οι φωτογραφίες εξίσου εντυπωσιακές.
Tips και μικρά μυστικά…

 

Θα είστε η πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας, τα φλας επίσης. Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα. Ή μήπως με ελάχιστη βοήθεια, τα δύσκολα γίνονται απλά ; Ας δούμε πως. Έχετε σκεφτεί γιατί οι γαμήλιες φωτογραφίες είναι σημαντικές και αναπόσπαστο κομμάτι της ημέρας ; Αν απαντήστε καταφατικά, κάνατε ήδη το μισό δρόμο. Οι φωτογραφίες του γάμου, φτιάχνουν αναμνήσεις. Αιχμαλωτίζουν τη στιγμή, κάνουν το στιγμιαίο και παροδικό, διαχρονικό, του δίνουν διάρκεια χρονική και συναισθηματική, κάνουν το άπιαστο και φευγαλέο, ιστορία. Τη δική σας γλυκιά μοναδική ιστορία. Είναι σημαντικές. Αντιμετωπίστε τις λοιπόν με σοβαρότητα.

Βήμα 1ο: Διαλέξτε το σωστό φωτογράφο

Το στυλ του να ταιριάζει με αυτό που ζητάτε, δείτε το φόλιο του, δείτε προηγούμενες δουλειές του. Κλείστε του διπλά ραντεβού, προσδιορίσετε μαζί το στυλ της φωτογράφισης. Προτιμάτε το στυλ ρεπορτάζ που δεν είναι στημένο, το γκλάμουρ που ο φωτογράφος σκηνοθετεί το ζευγάρι ή την απλή καταγραφή του γεγονότος; (τα δύο πρώτα έχουν έντονο το καλλιτεχνικό άγγιγμα του φωτογράφου). Αν ο γάμος σας είναι γάμος προορισμού (πχ σε Σαντορίνη, Μύκονο…),δείτε από το φόλιο του αν έχει φωτογραφίσει γάμους σε παρόμοιες τοποθεσίες με τον δικό σας.

Βήμα 2ο: To κόστος της φωτογράφισης

Δεν κάνουμε «τσιγγουνιές», το λάθος εδώ δε διορθώνετε. Οι φωτογραφίες αυτές είναι επένδυση ζωής με στόχο να αποθανατίσουν την ημέρα τέλεια. Οι κακές φωτογραφίες αφήνουν πικρή γεύση, όσο ωραίο και επιτυχημένο κι αν ήταν το γεγονός. Το φθηνό δεν είναι η σωστή πολιτική, καλύτερα λιγότεροι καλεσμένοι στη δεξίωση για να έχετε μια καλή φωτογράφιση ( όχι κάτω των 1.000 ευρώ).

Βήμα 3ο: Ξεκάθαρος στόχος

Να είστε ξεκάθαροι από την αρχή προς αποφυγή παρεξηγήσεων μετά. Θέλετε να καλυφθούν τα πάντα, πείτε το, όλα πρέπει να είναι ξεκάθαρα, αφού ο φωτογράφος δε μπορεί να βρίσκεται ταυτόχρονα παντού. Άρα η ενημέρωση να είναι ξεκάθαρη (πχ τα τραπέζια 10,12,15 να φωτογραφηθούν).

Βήμα 4ο: Φωτογράφος – σκηνοθέτης

Στο γάμο και τη δεξίωση, ο φωτογράφος σκηνοθετεί τη νύφη, η συνεχής οπτική επαφή μαζί του είναι απαραίτητη για να καθοδηγεί και να διορθώνει στήσιμο και πόζες. Εσείς φροντίστε να έχετε κοιμηθεί για να είστε ξεκούραστη, να έχετε φάει πρωινό με βιταμίνες για να έχετε την απαιτούμενη ενέργεια και φόρμα, να φοράτε άνετα παπούτσια, διαφορετικά ο πόνος θα φαίνεται στο πρόσωπο, στη διάθεση, και συνεπώς και στην έκφραση σας στις φωτογραφίες. Το μακιγιάζ να τονίζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και το make up να χρησιμοποιηθεί έτσι ώστε να είστε πιο φωτογενής.

Τέλος, το σημαντικότερο: να είστε χαλαρή, αφήστε τις έγνοιες στους άλλους (μαμά, αδελφή, κουμπάρα), απολαύστε αυτό που ζείτε με πολύ χαμόγελο. Τίποτα δε θα σας κάνει πιο γοητευτική. Εξάλλου είναι η μέρα σας. Ζήστε την !!!
Φωτογραφία γάμου

astraftoun ta flash 2

Tips για αψεγάδιαστο μακιγιάζ
1. Μην προσπαθήστε να βαφτείτε μόνη σας, απευθυνθείτε σε ειδικό. Διαθέτει την εμπειρία και κυρίως την ψυχραιμία τη στιγμή του απόλυτου πανικού.
2. Αν το τολμήσετε μόνες σας, όχι υπερβολές. Σιγουρευτείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή απόχρωση στη βάση, ώστε να αποφύγετε τη διχρωμία σε πρόσωπο και λαιμό. Διαφορετικά θα είστε σαν φάντασμα ή σαν καμένη.
3. Προσέξτε να μη γυαλίζετε, να είστε σωστά πουδραρισμένες και φεύγοντας από το σπίτι πάρτε μαζί cotton pads, σφουγγαράκι, ή πούδρα για τις μικροδιορθώσεις.
4. Περιποιηθείτε το δέρμα σας.
Στο όμορφο δέρμα, όλα γίνονται πιο εύκολα.
5. Επιδιώξτε με το μακιγιάζ να είστε φρέσκες και δροσερές. Μη χρησιμοποιήστε υπερβολική τερακότα, ούτε υπερβολικό ρουζ και μη δοκιμάστε το smokey eye τη μέρα του γάμου σας. Πρέπει να είστε λαμπερή και όχι βαριά βαμμένη.
6. Αποφύγετε τις άσπρες γραμμές κάτω από τα μάτια.
7. Μάτια και χείλη πρέπει να έτσι βαμμένα ώστε να είναι αρμονικά μεταξύ τους.
8. Για τα μαλλιά σας απευθυνθείτε σε ειδικό. Προτιμείστε τις χαλαρές μπούκλες, την αλογοουρά και φροντίστε τα μαλλιά σας να είναι προσαρμοσμένα στο ύφος του νυφικού.
9. Μακιγιάζ, χτένισμα, νυφικό να δένουν αρμονικά, ώστε να έχετε μία επιτυχημένη εμφάνιση.
10. Δείτε στον καθρέφτη σας : νυφικό, μακιγιάζ, χτένισμα πρέπει να σας κάνουν να νιώθετε άνετα και να μην είστε σφιγμένες.
11. Δοκιμάστε, πειραματιστείτε μέχρι να αποφασίστε. Την ημέρα του γάμου σας, πρέπει να είστε εσείς σε πολύ όμορφη έκδοση. Να είστε ο εαυτός σας, μην προσπαθήστε, μέσω του μακιγιάζ και των μαλλιών σας,
να γίνεται κάτι άλλο, ξένο σε εσάς.
12. Στο δοκιμαστικό για μακιγιάζ και χτένισμα, καλό είναι να σας δει και ο φωτογράφος. Η συνεργασία των
ειδικών είναι μόνο για το καλό σας.

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /