Έρωτας από Ψηλά από την STORYTALE EVENTS- ένα στιλιστικό αφιέρωμα στον έρωτα

Ο έρωτας μάς ανεβάζει ψηλά γι' αυτό και η δημιουργική ομάδα της Storytale Events αποφάσισε να ανέβει στο πιο ψηλό σημείο της Πεντέλης για να τον γιορτάσει.

 

Σε ένα μοναδικό σημείο με θέα την Αθήνα, στον Προφήτη Ηλία, δημιούργησαν ένα ξεχωριστό σκηνικό, με τη βοήθεια της Loizos Rentals.
Πετσέτες σε σχήμα τριαντάφυλλου είναι σε πλήρη αρμονία με το σερβίτσιο της White Lilac και τα ιδιαίτερα γλυκίσματα της Slim Bite. Η λεπτομέρεια του μπουμπουκιού στο κέντρο της πετσέτας, μια αυθόρμητη ιδέα της τελευταίας στιγμής, αποκορυφώνει την συνολική εμφάνιση.
Το ρομαντικό σκηνικό ολοκληρώνει το υπέροχο σύννεφο από γυψοφίλη σε αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ και υπαινίσσεται και συμβολίζει πως όταν είσαι ερωτευμένος ζεις πραγματικά στο δικό σου υπέροχο και αιθέριο σύννεφο, εκεί που δεν υπάρχει τίποτα κακό να επισκιάσει τον έρωτά σου.
Η Storytale events πιστεύει ότι πρέπει να ζείτε τον έρωτα σας κάθε μέρα και να θυμάστε πως η αγάπη είναι το μοναδικό και ισχυρότερο συστατικό για να πετύχουμε όσα θέλουμε.

 

 STORYTALE 1

STORYTALE 9

 

STORYTALE 2

 STORYTALE 6

 STORYTALE 3

 

STORYTALE 4

 

STORYTALE 5

 

STORYTALE 8

 

STORYTALE 10

 

 

 

CREATIVE TEAM
Creative Team Planning & Design@storytale_events

Photography: @toniaandtheodore

& @sotiriskotsanis_photography
Art de la table rentals: @white_lilac_rentals
Stationery: @twenty2twins
Floral design: @pennyzachou & @yourownevents
Furniture Rentals: @loizoshouserentals
Desserts: @slim_bites

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /