Le Fleuriste

Λεωφ...Ηρακλείου 305 & Αντιγόνης 2, ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
+30 21 0282 1119
Contact Le Fleuriste

Le Fleuriste: Απογειώστε τον γάμο σας με luxurious floral αριστουργήματα!

Οι πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας συνοδεύονται από την αιθέρια αύρα των λουλουδιών. Η γέννηση, η βάφτιση, μια ξεχωριστή γιορτή και φυσικά ο γάμος. Τα λουλούδια, ρομαντικά και αέρινα, αναδύουν αρώματα, σκορπίζουν φρεσκάδα και μια ανεξάντλητη παλέτα χρωμάτων στην πιο σημαντική σας μέρα, άρτια συνδεδεμένα με την αθωότητα και τους πιο σημαντικούς δεσμούς της ζωής, δημιουργούν πολύτιμες αναμνήσεις και επαναφέρουν νοσταλγικά αγαπημένες θύμισες.Τα λουλούδια πρωταγωνιστούν σε κάθε γάμο. Το Le Fleuriste ένας πραγματικός λουλουδένιος παράδεισος, δημιουργεί για εσάς με μεράκι και ιδιαίτερη αισθητική, τις ανθοσυνθέσεις που θα απογειώσουν την τελετή και την δεξίωσή σας. Elegant chic αριστουργήματα, ρομαντικοί εντυπωσιακοί στολισμοί, που δίνουν χαρακτήρα και προσωπικότητα στην εκδήλωσή σας αλλά και glamorous αξέχαστες ανθοδέσμες, που συντροφεύουν κάθε νύφη στην πιο όμορφη της ημέρα.

Διανθείστε το δικό σας ταξίδι προς την ευτυχία, αφήνοντας τη διακόσμηση του δικού σας ξεχωριστού γάμου στα πιο έμπειρα χέρια, στην ομάδα του Le Fleuriste, επιλέγοντας ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία θεματικών στολισμών και στα προτεινόμενα πακέτα που ταιριάζουν σε κάθε γούστο και κάθε τσέπη. Οι πιο πρωτότυποι συνδυασμοί αλλά και τα πιο εκλεκτά και φρέσκα άνθη, το καθιστούν την απαραίτητη στάση κάθε ζευγαριού που οργανώνει τον γάμο των ονείρων του. Όποιος και αν είναι ο τύπος σας εδώ θα βρείτε κάτι που σας ταιριάζει. Κλασικό για τους λάτρεις του διαχρονικού, εναλλακτικό και μοντέρνο για εκείνους που απεχθάνονται τα συνηθισμένα, σε έντονα χρώματα για αυτούς που αναζητούν τις δυνατές συγκινήσεις, αλλά και για τους αθεράπευτα ρομαντικούς που τους αρέσει να ταξιδεύουν σε ένα ροζ συννεφάκι ορκισμένοι εραστές της αιώνιας αγάπης και του μεγάλου έρωτα.

Χαρίστε στον γάμο σας τη δική του ταυτότητα, με χρώμα και πολυτέλεια, μέσα από τις πιο παραμυθένιες floral δημιουργίες του Le Fleuriste.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /