Γεωργία & Νίκος: Γάμος στην Εύβοια, σε boho & vintage ύφος, με την υπογραφή του Woman in White Events

'Eνας υπέροχος γάμος πραγματοποιήθηκε στην Αμάρυνθο Εύβοιας με τον σχεδιασμό και planning από την Ολυμπία Ταμπάκη της Woman in White Events. Σε vintage-boho ύφος και με πολλές υπέροχες στιλιστικές λεπτομέρειες το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό! Η Ολυμπία μας αφηγείται τη διαδικασία του σχεδιασμού και την συνεργασία της με το ζευγάρι, μέχρι την υλοποίηση του συνολικού σκηνικού!

« Η Γεωργία είναι από τις περιπτώσεις εκείνες, που έγινε μετανάστης του έρωτα και της επιστήμης, ακολουθώντας τόσο την καρδιά, όσο και το λειτούργημα της Ιατρικής. Έτσι, η διοργάνωση του γάμου τους ξεκίνησε ένα χρόνο νωρίτερα, καθώς το ζευγάρι μένει μόνιμα στη συμπρωτεύουσα, εμείς στην Αθήνα και ο γάμος θα γινόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα της Γεωργίας, την Εύβοια, στην πανέμορφη Αμάρυνθο!

Το μυστήριο σύμφωνα με την επιθυμία τους, θα λάμβανε χώρα στον επιβλητικό Ναό της Ευαγγελίστριας Αμαρύνθου. Σύμφωνα με το τοπικό έθιμο, το εξωτερικό του σπιτιού της νύφης θα έπρεπε να στολιστεί μια εβδομάδα πριν το γάμο, με κεράσματα, μουσική και τραγούδι, να προαναγγέλλουν το γεγονός !
Μετά από ατέλειωτες δημιουργικές συζητήσεις με τη Γεωργία και ανταλλαγές απόψεων καταλήξαμε στο ότι το wedding concept, θα είναι ένας συνδυασμός vintage & boho style, που πραγματικά της ταιριάξε πολύ! Η επιλογή του εξαιρετικού νυφικού φορέματος, δια χειρός Luccia B ήταν ιδανική και τα custom made bridal shoes της Κατερίνας Σαβράνη, ολοκλήρωσαν το αποτέλεσμα.

Η χρωματική παλέτα που επιλέξαμε για να αναδείξουμε το concept αλλά και τα υπέροχα πυρόξανθα μαλλιά της Γεωργίας, ήταν dusty peach, ivory, white, almond green, με λεπτομέρειες σε antique gold, για ένα πιο vintage ύφος. Το ραντεβού μας στο ανθοπωλείο ήταν επικό, με την καταπληκτική ιδέα της florist Ιωάννα Γιδοπούλου της Frezia, να χρησιμοποιήσουμε φρούτα στις ανθοσυνθέσεις! Και κάπως έτσι, επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά, πως η επιλογή συνεργατών, με εμπειρία, δημιουργικότητα και ήθος, είναι το πιο σημαντικό ΄΄συστατικό΄΄ επιτυχίας στη δουλειά μας.

Το ΄΄κεφάλαιο΄΄ προσκλητήρια και μπομπονιέρες, ήταν κάτι που μας απασχόλησε ιδιαίτερα, καθώς στις λεπτομέρειες κρίνεται το αποτέλεσμα. Η απόφαση ήταν να είναι όλα custom made, από το ΄΄Το Μονόγραμμα΄΄ το οποίο δημιούργησε το vintage προσκλητήριο, σε almond green, με βουλοκέρι στο κλείσιμο του φακέλου και ένα μικρό μπουκετάκι από αποξηραμένα baby΄s breath. Με το ίδιο θέμα, συμπληρώθηκαν βεντάλιες για την Εκκλησία, καρτολίνες με τα ονόματα του ζευγαριού για το candy bar, την αρίθμηση των τραπεζιών, τα χωνάκια για το ρύζι και τον ΄΄κατάσκοπο του γάμου΄΄, για το photobooth!
Οι μπομπονιέρες, ήταν μήλα από πορσελάνη, πραγματικά κοσμήματα πάνω στα τραπέζια, οι οποίες τοποθετήθηκαν πάνω στις υφασμάτινες πετσέτες φαγητού, που είχαν στολίσει οι διακοσμήτριές μας με κλαδάκια από ευκάλυπτο, δεμένα με ivory velvet ribbon!

Το candy bar, με τον εντυπωσιακό αμφορέα στο κέντρο, είχε παραδοσιακά γλυκά από όλη την Ελλάδα και μόνο σε λευκό χρώμα, όπως μας ζήτησε η Γεωργία.
Το κτήμα Μπουρέλη, πανέμορφο, καταπράσινο, αποτέλεσε βασικό συστατικό στο να έχουμε το αποτέλεσμα που ονειρευόταν το ζευγάρι. Αυτή την ομαδική προσπάθεια όλων μας, κατέγραψε ο φακός του Γιώργου Παπαχαραλάμπους που με την καλλιτεχνική του ματιά, κάλυψε όχι μόνο την εκδήλωση, αλλά σε αυτόν οφείλουμε και τις υπέροχες pre wedding φωτογραφίες του ζευγαριού.
Στο τέλος, όλοι κερδίσαμε κάτι από αυτό το γάμο. Η συμπρωτεύουσα, κέρδισε μια εξαιρετική γιατρό, ο αγαπημένος της Νίκος μια υπέροχη γυναίκα κι εμείς την μοναδική εμπειρία, να συνεργαστούμε μαζί τους. Νίκο και Γεωργία, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και τις όμορφες αναμνήσεις που μας χαρίσατε!»

  

wiw 02 wedding dress

wiw 03 shoes

 

wiw 04 bride dressed

wiw 12 prosklitiria

wiw 05 rice basket

 

wiw 06 lemonade

wiw 08 syntesi floral

wiw 07 flowers no. card

wiw 09 tablescape

wiw 10 bobonieres

wiw 11 stylish decoration

wiw 13 church decoration

wiw 16 groom

wiw 14 church entry

wiw15 church steps

wiw 17 candybar night

wiw 19 pool

wiw 20 fireworks

Design, Concept & Styling: Woman in White
Photography: George Papaharalampous
Wedding Dress: Luccia B
Wedding Shoes: Savrani Creations
Florals: Frezia
Stationery: Monogramma
Venue: Ktima Boureli

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /