Καρολίνα & Γιάννης: Ρομαντικός boho γάμος σε σομόν αποχρώσεις

Τον σχεδιασμό, όπως και τη διοργάνωση τού γάμου της Καρολίνας και του Γιάννη επιμελήθηκε άρτια η ομάδα τής Woman in White. 

Τον σχεδιασμό, όπως και τη διοργάνωση τού γάμου της Καρολίνας και του Γιάννη επιμελήθηκε άρτια η ομάδα τής Woman in White. Boho ατμόσφαιρα, απαλές σομόν αποχρώσεις και καλοκαιρινή αύρα συνθέτουν ένα πανέμορφο σκηνικό.

Η Καρολίνα κι ο Γιάννης κατοικούν μόνιμα στη Σκωτία, ωστόσο επέστρεψαν στην Αθήνα τοφετινό καλοκαίρι για την μεγάλη ημέρα. Το ύφος του γάμου που επιλέχθηκε ήταν boho glam, με τα χρώματα του cream and dusty peach να κυριαρχούν.Τα pampas grass έδωσαν μοναδικές boho νότες, ενώ οι χρυσές λεπτομέρειες πρόσθεσαν την απαραίτητη λάμψη! Οι ανθοσυνθέσεις του Frezia Flowers, τόσο στην εκκλησία, όσο και στο γαμήλιο τραπέζι, έδεσαν αρμονικά με το wedding theme.

Η Καρολίνα αισθανόταν υπέροχα στη web2b νυφική δημιουργία της, ενώ το φόρεμα που επέλεξε για τη δεξίωση ήταν από τη σχεδιάστρια Eirini Makkou. Ο χώρος που επιλέχθηκε, ήταν ο Πολυχώρος Ονείρων, με το γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης, όπου τελέστηκε το μυστήριο. Τις εντυπώσεις έκλεψε και ο χαριτωμένος Siba, που συνόδευεσε το ζευγάρι στο Ναό.

wiwrw01

wiwrw02

wiwrw03

wiwrw04

fwiwrw05

wiwrw05b

wiwrw05c

wiwrw06

fwiwrw07

wiwrw08

wiwrw08b

wiwrw08c

wiwrw09

wiwrw10

wiwrw11

wiwrw12

wiwrw13

wiwrw14

wiwrw15

wiwrw16

wiwrw17

wiwrw18

wiwrw19

wiwrw20

wiwrw21

wiwrw22

wiwrw23

wiwrw24

wiwrw25

 

Wedding Planner:  Woman in White

Wedding Dresses: Wed2b, Eirini Makkou

Wedding Photographer: Prokopis Manousopoulos

Wedding Shoes: Fairymade

Groom’s Attire: Prince Erotokritos Atelier

Venue: Polyxoros Oneiron

Flowers: Frenzia Flowers

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /