Σαντορίνη: Κόκκινη από Eρωτα, Kρασί και Hλιοβασίλεμα

Το σκηνικό είναι ιδανικό. Σαν να έχει φτιαχτεί από τον Δημιουργό με σκοπό να φιλοξενεί μόνο ρομαντικές στιγμές. Η Σαντορίνη είναι έρωτας από μόνης της. 
Ρομαντικό δεν είναι μόνο το ηλιοβασίλεμα. Δεν υπάρχει σοκάκι στα Φηρά, στην Οία ή στο Ημεροβίγλι που δεν θα μπορούσατε να δώσετε όρκους αιώνιας αγάπης. Δεν υπάρχει κατοικία, υπόσκαφη ή μη, που να μην θέλετε να περάσετε τις πρώτες ώρες της νέας σας ζωής. Εδώ ο γάμος σας θα ποτιστεί με την γήινη ενέργεια που ταξιδεύει μαζί με τα μελτέμια, την ίδια ενέργεια βοηθά για να ωριμάσει το βαθυκόκκινο βινσάντο. Είναι αυτή η ίδια ενέργεια που μπορεί να δέσει τους όρκους σας για πάντα, οι οποίοι θα σφραγιστούν με βινσάντο, αλμύρα, ηφαιστειακό πάθος, το λευκό της αλήθειας και το κόκκινο του ηλιοβασιλέματος που βάφει τον κόσμο όλο.

 


Εκκλησίες

Με θέα τη καλντέρα

Η Μητρόπολη Παναγία η Υπαπαντή ή Παναγία του Μπελόνια. Βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο των Φηρών με θέα την καλντέρα και πρόκειται για τη μοναδική εκκλησία στα Φηρά που έχει το προνόμια να μπορεί να «φιλοξενήσει» έως 100 άτομα μέσα στον ναό.
Ο Άγιος Μηνάς. Αιωνόβιο ξωκλήσι που βάφεται κόκκινο των ώρα του ηλιοβασιλέματος.
Ο Άγιος Γεράσιμος στο Φηροστεφάνι που περιβάλλεται από κυπαρίσσια, πράγμα σπάνιο στη Σαντορίνη, αλλά και σ’ όλες τις Κυκλάδες.
Η Ανάσταση στο Ημεροβίγλι διάσημο για τον μπλε του τρούλο. Το αρνητικό εδώ είναι η παρουσία-κυρίως ηχητική- των τουριστών των κοντινών ξενοδοχείων.

s2

Γαμήλιο πάρτι

Το πιο σοφό που μπορείτε να κάνετε για να διοργανώσετε το πάρτι σας σε συνεργασία από κάποιο γραφείο στο νησί.
Πρώτον, γιατί η εμπειρία τους θα σας βοηθήσει να βρείτε και να πραγματοποιήσετε αυτό που ψάχνετε στο πιο σημαντικό πάρτι της ζωής σας.
Θα πρέπει επίσης να ξέρεται, ότι η Σαντορίνη είναι «δύσκολος» τόπος, για το λόγο του ότι δεν έχει μεγάλους χώρους.
Να είστε σαφείς στις προτιμήσεις και επιθυμίες σας που θα θελήσετε να πραγματοποιήσετε. Και καλό θα είναι να μην κάνετε σε αυτό το σημείο υπερβολές. Είναι τόσο έντονο το τοπίο, τόσο φορτισμένο το περιβάλλον που οι μινιμαλ και λιτές επιλογές είναι αυτές που θα κάνουν την διαφορά.
Διανθίστε τη τελετή με πιο παραδοσιακά έθιμα. (νησιώτικη μουσική, ντόπιες μπάντες). Κάπως έτσι θα αφήσετε το τοπίο να επιρεάσει τη τελετή και να μην λειτουργήσει μονάχα ως σκηνικό.

s3


Μια εναλλακτική πρόταση είναι να κάνετε το γάμος σας σε ένα οινοποιείο. Υπάρχουν πολλά στη Σαντορίνη που έχουν ειδικά διαμορφωμένους και ατμοσφαιρικούς χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν το πάρτι των ονείρων σας.

Εμείς, σας προτείνουμε τη βεράντα του οινοποιείου Santo Wines.

Με χαλί την θάλασσα και κάτω από τον φωτεινό ουρανό μπορεί να ανατείλει το ιδανικότερο ξεκίνημα της νέας σας ζωής. http://www.santowines.gr

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /