Χουντάλα Γάμος Βάπτιση

Πλατεία Πατριάρχου & Εθνικής Αντιστάσεως 121
Νέα Φιλαδέλφεια
2102514501

ΝΥΦΙΚΑ ΧΟΥΝΤΑΛΑ 2020- Ο oίκος νυφικών Χουντάλα με υπέροχα νυφικά και τις τάσεις της, η τέλεια επιλογή για την οργάνωση της μεγάλης μέρας!

Εμπιστευτείτε τον οίκο νυφικών Χουντάλα με την εξαιρετική συλλογή νυφικών της νέας σεζόν!
Ο οίκος νυφικών Χουντάλα σας καλωσορίζει στον χώρο του με τις τελευταίες τάσεις τις μόδας στον γάμο και την βάπτιση. Με την πολυετή πείρα, το ζεστό περιβάλλον που το διακρίνουν, το προσωπικό είναι δίπλα σας ώστε να πραγματοποιήσετε τον γάμο σας ή την βάπτιση του παιδιού σας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.
Όποιο και να είναι το στυλ του νυφικού που αναζητάτε, με την βοήθεια της Fashion Designer και της Fashion Stylist το αποτέλεσμα θα είναι αντάξιο των προσδοκιών σας για την ομορφότερη ημέρα της ζωής σας, τον γάμο σας!
Η εμπειρία και ο επαγγελματισμός προεκτείνονται και στην ωραιότερη collection βάπτισης με επώνυμα βαπτιστικά ρούχα και παπούτσια, χειροποίητες δημιουργίες σε λαμπάδες και κουτιά, ιδιαίτερα μαρτυρικά, όλα προσεγμένα στην λεπτομέρεια.
Βρισκόμαστε δίπλα σας και στο εξίσου σημαντικό κομμάτι της διοργάνωσης του γάμου ή της βάπτισης. Ιδιαίτεροι ανθοστολισμοί για την εκκλησία και την δεξίωση καθώς και τραπέζια ευχών, όλα με εντυπωσιακά αντικείμενα και πρώτης ποιότητας υλικά.
Στον χώρο μας θα βρείτε επίσης προσκλητήρια & μπομπονιέρες για τον γάμο και την βάπτιση, καθώς καιχειροποίητα στέφανα, σετ κουμπάρου και λαμπάδες.

Pin It