Design by Nikos Collection 2024: A Fairytale Inspiration

Με τις ολοκαίνουριες ακαταμάχητες συλλογές νυφικών Design by Nikos, εμπνευσμένες από τα πιο αγαπημένα παραμύθια, κάθε γυναίκα μεταμορφώνεται στη μοναδική πριγκίπισσα που ονειρεύεται.

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται τον γάμο της. Κάθε γυναίκα θέλει να λάμπει την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της. Με τις ολοκαίνουριες ακαταμάχητες συλλογές νυφικών Design by Nikos μπορείς να γίνεις η απόλυτη πριγκίπισσα του παραμυθιού ανάλογα με τα γούστα και την προσωπικότητά σου!

Τώρα που βρήκες τον πρίγκιπά σου, ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσεις στο δικό σου παραμύθι. Φορώντας φυσικά τα πιο υπέροχα σχέδια σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες επιταγές της μόδας, φτιαγμένα με πολυτελή υλικά και γραμμές που αναδεικνύουν και κολακεύουν κάθε γυναικεία σιλουέτα. Με έμπνευση από τα πιο αγαπημένα παραμύθια διάλεξε το look που ονειρεύεσαι.

 

Frozen

Εντυπωσιακά κομμάτια με ασυναγώνιστη πολυτέλεια και λάμψη ακτινοβολούν τον πιο όμορφο εαυτό σου. Μοναδικες πολύτιμες λεπτομέρειες αντανακλούν το φως και σε μεταφέρουν στο πιο ονειρικό παγωμένο βασίλειο.

 

designparoufairyfrozen01

designparoufairyfrozen02

designparoufairyfrozen03

 

Ariel the little mermaid

Στενές γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα και ιδιαίτερες εντυπωσιακές ουρές σε μεταμορφώνουν σε γοργόνα του σήμερα. Έντονη λάμψη και μοναδικός σχεδιασμός, σου χαρίζουν μια ακαταμάχητη αιθέρια όψη, βγαλμένη από τα βάθη των ωκεανών.

 

designparoufairyariel01

designparoufairyariel02

 

Modern Cinderella

Αποκαλυπτικά ντεκολτέ, τολμηρές πλάτες, cut outs, σκισίματα, πολυτελή υφάσματα και premium πινελιές κάνουν κάθε παραμυθένια νύφη να απογειώνει την πιο μοντέρνα και δυναμική εκδοχή της. Στη συλλογή θα βρεις υπέροχα κομμάτια ιδανικά για τη σύγχρονη γυναίκα που αγαπά τη μόδα και τον εαυτό της!

 

 designparoufairycindy01

designparoufairycindy02

designparoufairycindy03

 

Snow White

Ρομαντικά σχέδια στο απόλυτο καθαρό λευκό, συνώνυμο με την αγνότητα και την αθωότητα. Αν ανήκεις στις πιο ρομαντικές ψυχές, τότε σίγουρα σε αυτή τη συλλογή θα βρεις το δικό σου λατρεμένο νυφικό φόρεμα. Οι γαλλικές δαντέλες συναντούν τα μεταξωτά υφάσματα, το τούλι, τις floral απλικέ λεπτομέρειες, τις διαφάνειες και τους πεσμένους ώμους.

 

 designparoufairysnow01

designparoufairysnow02

designparoufairysnow03

 

Γίνε η νύφη των ονείρων σου..Η νύφη των πιο όμορφων παραμυθιών. Γίνε μια Design by Nikos bride!

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /