Γάμος στο Κτήμα Μυρρινούς-το καταπράσινο περιβάλλον, η μαγευτική θέα είναι μερικά από τα συστατικά που το κάνουν να ξεχωρίζει.



 

Ένας πανέμορφος καταπράσινος  και εντυπωσιακός χώρος στον Μαρκόπουλο, σας περιμένει να φιλοξενήσει τις πιο σημαντικές στιγμές σας! Σε 17 καταπράσινα στρέμματα σε μία μαγευτική πλαγιά των Μεσογείων, με υπέροχη θέα και μοναδικό σύνορο το φυσικό περιβάλλον, δεσπόζει το κτήμα γάμου και δεξιώσεων Μυρρινούς.

Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, το κτήμα έχει διαμορφωθεί, με πολλή αγάπη και αφοσίωση προσδίδοντας μία αυθεντικότητα που αμέσως εντυπωσιάζει τον επισκέπτη. Η ιδιαίτερη, πετρόκτιστη εκκλησία εναρμονίzεται με τα στοιχεία του υπόλοιπου χώρου όπου η πέτρα κυριαρχεί. Το πράσινο, η μαγευτική θέα, η υπέροχη αίσθηση που δίνει η διαμόρφωση του συνολικού χώρου γοητεύουν!

myrparou no 2 img20190901191811

 

O υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής στεγασμένος χώρος του κτήματος, πλαισιώνεται από υπέροχα φωτισμένες πετρόχτιστες επιφάνειες και ένα εντυπωσιακής κατασκευής στέγαστρο. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε όλους τους χώρους για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα καθώς και δυνατότητα παραχώρησης σουίτας για την προετοιμασία των νεονύμφων και τη διαμονή τους μετά την εκδήλωση.

myrparou 2

myrparou church img20190731205109

 

myrparou 4

myrparou hall img20190831200745

 

        Aυθεντικό, ρομαντικό και ειδυλλιακό, το κτήμα Μυρρινούς είναι ο ιδανικός χώρος για να φιλοξενήσει τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας!

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΤΗΜΑ ΜΥΡΡΙΝΟΥΣ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /