Justin Alexander Signature, Spring Summer 2024 Collection "Made of Dreams": Ακαταμάχητη γοητεία και στυλ, βγαλμένα από τα πιο όμορφα όνειρα!

Η συλλογή Justin Alexander Signature Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, Made Of Dreams, έχει να αναδείξει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά τής κάθε bride-to-me και να πραγματοποιήσει τα πιο παραμυθένια της όνειρα.

Το απαραίτητο βήμα πριν την μεγάλη ημέρα για κάθε bride to be είναι η αναζήτηση του ιδανικού νυφικού που θα σας χαρίσει μια iconic ακαταμάχητη εμφάνιση! Και ποιο είναι το ζητούμενο για κάθε νύφη; Μα φυσικά να είναι ξεχωριστή λαμπερή και πάνω απ όλα ο εαυτός της μέσα σε μια μοναδική δημιουργία που θα κάνει την εμφάνιση της αξέχαστη. Η συλλογή Justin Alexander Signature Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, Made Of Dreams, έχει σκοπό ακριβώς αυτό! Να αναδείξει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά τής κάθε bride-to-me και να πραγματοποιήσει τα πιο παραμυθένια της όνειρα!

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τα συναισθήματα αγάπης, δέσμευσης και χαράς που πηγάζουν από την ένωση του ζευγαριού μετατρέποντας τις δημιουργίες από fashion αριστουργήματα, σε εκπληκτικά έργα τέχνης που θα φωλιάσουν για πάντα στην καρδιά σας. Ο Justin Alexander Warsaw, εμπνεύστηκε την νέα συλλογή, βιώνοντας τον δικό του ονειρεμένο γάμο.

Ένα κράμα μοντέρνου ρομαντισμού και σύγχρονης ομορφιάς, που θα απογειώσει τη νυφική εμφάνιση κάθε δυναμικής νέας γυναίκας. Που πειραματίζεται με πολυτελή υφάσματα υψηλής ποιότητας, trend-leading σχεδιασμό, ζακάρ μοτίβα, μοναδικές υφές και 3D κεντήματα. Bridal επιλογές από εκπληκτικό charmeuse ή μετάξι mikado, ανάλαφρη οργάντζα, χάντρες και φλοράλ μοτίβα, αέρινα σιφόν, εντυπωσιακά πλισέ βολάν από τούλι και διαχρονικές δαντέλες που αναδεικνύουν στο μάξιμουμ τη γυναικεία σιλουέτα. Σήμα κατατεθέν αυτής της fashion forward συλλογής, τα πλαϊνά σκισίματα, η αποκαλυπτική πλάτη αλλά και οι αναγεννησιακές στράπλες δημιουργίες που θα σας μεταμορφώσουν στην απόλυτη νεράιδα του παραμυθιού!

  

jas2024paroucollss01

jas2024paroucollss02

 jas2024paroucollss03

 jas2024paroucollss04

jas2024paroucollss05

jas2024paroucollss06

jas2024paroucollss07

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /