Valeni Boutique Hotel & Spa: Υψηλές προδιαγραφές και θέα που καθηλώνει συνθέτουν τον απόλυτα ρομαντικό γαμήλιο προορισμό!

Με πανοραμική θέα στον Παγασητικό, την καταπράσινη φύση να οργιάζει κάθε εποχή του χρόνου και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του, το Valeni Boutique Hotel & Spa αποτελεί τον πλέον ειδυλλιακό γαμήλιο προορισμό στο Βουνό των Κενταύρων. 

Ευλογημένος τόπος, όπου μπορείς να θαυμάσεις τη φύση σε όλο της το μεγαλείο χειμώνα-καλοκαίρι (βουνό, θάλασσα, πυκνή βλάστηση, γάργαρα νερά που αναβλύζουν από το υγρό ακόμα και το καλοκαίρι έδαφος), το Πήλιο είναι φημισμένο για τις ομορφιές του, τα παραδοσιακά εδέσματα, την τοπική αρχιτεκτονική και τα πολλά και γραφικά χωριά του, ορεινά και παραθαλάσσια. 

 

Ένα από τα πιο ξακουστά και τουριστικά είναι η Πορταριά, χτισμένη στις δυτικές πλαγιές του Πηλίου, βόρεια του Βόλου. Εκεί, όπου στην είσοδο του χωριού, στέκει υπερήφανο ένα από τα ομορφότερα και πληρέστερα art boutique ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής, το Valeni Boutique Hotel & Spa.

 

2020.09.13 Antonis Lia0119

 

 

 

Χάρη στην ειδυλλιακή τοποθεσία του -χτισμένο μέσα στην καταπράσινη φύση-, την πανοραμική, απρόσκοπτη θέα στο Βόλο, τον Παγασητικό και τη Μακρινίτσα και την πολυεπίπεδη διαρρύθμισή του με τους πέτρινους τοίχου, συνθέτει το πιο ρομαντικό σκηνικό για να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές και να ζήσετε τη γαμήλια δεξίωση των ονείρων σας. 

 

Valeni Boutique Hotel

 

 

 

 

Οι εγκαταστάσεις του -υπαίθριος χώρος και κλιματιζόμενη αίθουσα- μπορούν να φιλοξενήσουν 275 άτομα, ενώ προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο κομμάτι της εστίασης με τον σεφ να ετοιμάζει τις επιλογές της αρεσκείας σας.

 

 

Παράλληλα, το Valeni Boutique Hotel & Spa είναι μία ξενοδοχειακή μονάδα υψηλών προδιαγραφών, εξοπλισμένη με τεχνολογική υποδομή και υποστήριξη αερισμού, φωτισμού και ηχομόνωσης για την απόλυτη άνεση φιλοξενίας. Είναι δηλαδή ο ιδανικός προορισμός για γαμήλιο ταξίδι. Ένα καταφύγιο ψυχικής ηρεμίας και σωματικής ευεξίας για να γιορτάσετε το ξεκίνημα της κοινής σας ζωής με τους καλύτερους οιωνούς για ευημερία και αγάπη.

 

 Valeni Boutique Hotel

 

Valeni Boutique Hotel

 

Valeni Boutique Hotel

 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /