Η αίθουσα εκδηλώσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ απογειώνει τη δική σας γαμήλια δεξίωση!

 Η διακριτική πολυτέλεια ενώνεται με την Ελληνική δημιουργική κουζίνα και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό

Μία άριστη επιλογή για τον γάμο σας αποτελεί η αίθουσα εκδηλώσεων  "ΟΝΕΙΡΙΟΝ".  Με υπέροχη στιλιστική άποψη, ο χώρος με την διακριτική πολυτέλεια και εκλεπτυσμένο γούστο,  εντυπωσιάζει τον κάθε επισκέπτη.

Με δυνατότητα φιλοξενίας 370 προσκεκλημένων, η έμπειρη και συνεπής ομάδα της "ΟΝΕΙΡΙΟΝ" υπόσχεται παραμυθένιους γάμους και εκδηλώσεις που θα αφήσουν εποχή!  Οι chef θα δημιουργήσουν,  με εξαίρετη  ποιότητα,  μία ευρεία ποικιλία εδεσμάτων, με έμφαση στην Ελληνική δημιουργική κουζίνα, απογειώνοντας και γευστικά αυτήν την ξεχωριστή στιγμή της ζωή σας.

Το εκπαιδευμένο και ενημερωμένο προσωπικό  (chef – maitre – σερβιτόροι) σε συνδυασμό με τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις του χώρου και την απόλυτη εφαρμογή των κανόνων υγιεινής, καθιστούν την κουζίνα του "ΟΝΕΙΡΙΟΝ" πραγματικά ασυναγώνιστη.
Τις ίδιες γεύσεις, , μπορείτε να απολαύσετε παράλληλα και στον δικό σας χώρο (οικίες – εταιρείες – κτήματα), με δυνατότητες από του επαγγελματίες της " Ονείριον", την οργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης υψηλών και απαιτητικών προδιαγραφών.

Η συνέπεια και η υπευθυνότητα, βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης από το 2002 (ΜΕΖΕΔΟΚΑΜΩΜΑΤΑ-ΜΥΘΟΣ-COSMOCATERING), καθιστούν το "Ονείριον" εγγύηση για κάθε πετυχημένο και ξεχωριστό event.

 

on 2

 

on 08

on 09

 

on 04

 

on 10

Επικοινωνήστε με την ΟΝΕΙRION και ζητήστε προσφορά ΕΔΩ

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /