Γάμος στη Villa Shangri- La: Exotic νότες και luxury αισθητική για μια αξέχαστη δεξίωση γάμου στη Ζάκυνθο

Ατμοσφαιρική, μεγαλοπρεπής, exotic, ρομαντική, elegant, με αισθητική που κόβει την ανάσα, η Villa Shangri- La στη Ζάκυνθο φιλοξενεί μοναδικές δεξιώσεις γάμου.

Φανταστείτε ένα μέρος στον κόσμο όπου όλα τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Ατμοσφαιρικό, μεγαλοπρεπές, exotic, ρομαντικό, λίγο μυστηριώδες, elegant, με αισθητική που κόβει την ανάσα και δημιουργεί αναμνήσεις που κρατάνε για μια ζωή. Φανταστείτε μια τοποθεσία όπου θα ζούσατε μια μοναδική εμπειρία ζωής που αγγίζει την τελειότητα, τον γάμο που ονειρεύεστε! 

 

Στη Villa Shangri-La που βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου, τη Ζάκυνθο, η πολυτέλεια, οι grande χώροι, το μεγαλείο της μοναδικής φιλοξενίας κι οι σύγχρονες ανέσεις, σας οδηγούν σε ένα one of a kind event που διεγείρει όλες σας τις αισθήσεις. Η έμπειρη ομάδα της, με συνέπεια, άριστη εξυπηρέτηση, έμπνευση και φαντασία πραγματοποιεί κάθε σας σκέψη, που ξεπερνάει τις προσδοκίες σας για τον τέλειο γάμο. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, πραγματοποιώντας ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις, μια υπέροχη δεξίωση με φόντο ένα σαγηνευτικό ηλιοβασίλεμα σας περιμένει.

 

Καλωσορίστε τους καλεσμένους σας σε ένα μοναδικό, μεγαλοπρεπές, ειδυλλιακό σκηνικό που εκπέμπει ερωτισμό και ευημερία. Απολαύστε παραμυθένιες στιγμές σε μια υπέρκομψη deluxe κατοικία, που περιβάλλεται από μια luxurious καταπράσινη έκταση και μια μοντέρνα πισίνα που θα γίνει το απόλυτο wedding venue για μια δεξίωση που θα εντυπωσιάσει κάθε καλεσμένο. Επιλέξτε τη Villa Shangri-La για να χαρείτε τον έρωτά σας αμέσως μετά τον γάμο και δώστε άλλη αξία στο honeymoon. Chic δωμάτια με exotic νότες, πλήρης ιδιωτικότητα κι outdoor spa θεραπείες σας υπόσχονται τις πιο όμορφες στιγμές χαλάρωσης. Ανακαλύψτε τους κρυμμένους θησαυρούς της Ζακύνθου με αφετηρία αυτή την όαση. Υπάρχει όντως αυτή τοποθεσία που αποτελεί την επιτομή του destination γάμου και έχει όνομα. Αυτό της Villa Shangri-La.

 

paroushangri01

paroushangri02

paroushangri03

paroushangri03b

paroushangri04

paroushangri05

paroushangri06

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /