Kourtesis Wine Estate: Γιορτάστε την αγάπη σας με all time class αισθητική και φινέτσα, σε έναν ρομαντικό αμπελώνα στην καρδιά της Άνδρου.

Μόλις 10 λεπτά από τη Χώρα της Άνδρου, εκεί όπου η μαγευτική θέα στον υδάτινο ορίζοντα ξεκουράζει το βλέμμα, βρίσκεται το Kourtesis Wine Estate, ένα παραδοσιακό πετρόχτιστο οινοποιείο, που προσφέρεται για μια μοναδική γαμήλια εμπειρία.

Μόλις 10 λεπτά από τη Χώρα της Άνδρου, εκεί όπου η μαγευτική θέα στον υδάτινο ορίζοντα ξεκουράζει το βλέμμα, βρίσκεται το Kourtesis Wine Estate, ένα παραδοσιακό πετρόχτιστο οινοποιείο, που προσφέρεται για μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας, αλλά και ιδιαίτερης bridal φιλοξενίας. Το καταπράσινο ειδυλλιακό σκηνικό απογειώνεται από την ακαταμάχητη θέα στη θάλασσα, ενώ υποδέχεται τον επισκέπτη, προσφέροντάς του μια αίσθηση οικειότητας και ζεστού καλωσορίσματος. Μια ατμόσφαιρα ξεκούρασης, διαχρονικής κομψότητας αλλά και επιστροφής σε κάτι οικείο και αγαπημένο. Το κτήμα στημένο σε μια αμφιθεατρική έκταση 30 στρεμμάτων, αποτελεί την ιδανική πρόταση για ζευγάρια που ονειρεύονται έναν ρομαντικό rustic γάμο, σε έναν παραμυθένιο αυθεντικό αμπελώνα.  

Το πετρόκτιστο υπόσκαφο Οινοποιείο, τα διαβαθμισμένα επίπεδα με το γκαζόν, παρέα με τις υπεραιωνόβιες ελιές και η προσεγμένη αισθητική του χώρου, υφαίνουν  μια μοναδική ατμόσφαιρα για την πραγματοποίηση κάθε τύπου event, χωρητικότητας 300 ατόμων και άνω.

Στο boutique οινοποιείο τα ζευγάρια αλλά και οι καλεσμένοι τους, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα υψηλού επιπέδου γεύμα συνοδεία των εκλεκτών βιολογικών κρασιών της ντόπιας παραγωγής, όπως Λευκό Ποταμίσι και Ροζέ από τις ποικιλίες Μοσχάτο, Μανδηλαριά, Ποταμίσι καθώς και το Ερυθρό Μαυροτράγανο,  κόσμημα της ανδριώτικης γης. Μια 2ωρη εμπειρία Wine Tasting με νόστιμους χειροποίητους κυκλαδίτικους μεζέδες μπορεί να βιώσει επίσης κάθε επισκέπτης στον χώρο καθόλη τη διάρκεια του έτους, όπου τα κρασιά σερβίρονται πάνω σε μοναστηριακό τραπέζι συνοδεία ξύλινων πλατό με τοπικά τυριά, ελιές, βιολογικές ντομάτες, αλλαντικά, ζεστό ψωμάκι και γλυκό σταφύλι. 

 

Συνδιάστε μια ονειρεμένη διαμονή για ερωτευμένους, ή μερικές αξέχαστες honeymoon στιγμές, στην αναπαλαιωμένη σουίτα Παλιό Πατητήρι. Ξεκουραστείτε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, συντροφιά με το έτερόν σας ήμισυ στην πετρόχτιστη βίλα με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και τις premium ανέσεις, και γιορτάστε τον έρωτα με την πολυτέλεια και το μεγαλείο που του αναλογεί. 

 

Στο Kourtesis Wine Estate θα ζήσετε μια ολιστική εμπειρία χαράς και απόλαυσης, την ιδανική αρχή για μια υπέροχη ζωή!

 

 kourtesiswinery03b

 

kourtesiswinery02

 

kourtesiswinery03

 

kourtesiswinery01

 

kourtesiswinery12

 

kourtesiswinery08

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /