Τρεις μοναδικοί χώροι με θέα την Ακρόπολη: Ανακαλύψτε την απόλυτη urban γαμήλια εμπειρία στην καρδιά της πόλης

Οργανώστε έναν υπέροχο γάμο με θέα, που κλέβει τις εντυπώσεις, στα πιο top spot της πρωτεύουσας. Αν ονειρεύεστε έναν γάμο με έντονο άρωμα Αθήνας, πολυτέλεια, premium υπηρεσίες catering και άριστη εξυπηρέτηση, το Skyfall Cocktail & Food Bar, το Athenian Callirhoe Hotel  και το St George Lycabettus Hotel γιορτάζουν τον έρωτα και την αγάπη, με τον πιο elegant τρόπο. 

Αλήθεια εσείς γνωρίζατε ότι η Αθήνα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ερωτικές πόλεις του κόσμου, μαζί με τόσες άλλες που εδώ και χρόνια αποτελούν τους πιο hot wedding προορισμούς; Κι όμως! Η Αθήνα με τη δική της ερωτική ατμόσφαιρα, συναγωνίζεται ισάξια το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Ρώμη το Μεξικό και διεκδικεί τον τίτλο μιας από τις πιο ιδανικές πόλεις για γάμο!

Αν δεν είστε λάτρεις ενός downtown wedding, αναθεωρήστε. Όλο και περισσότερα νέα ζευγάρια επιλέγουν έναν alternative city wedding στην καρδιά της πόλης, με την multi culti ατμόσφαιρα να θεωρείται μια από τις πιο must bridal τάσεις της εποχής. Η Αθήνα, το ιστορικό της κέντρο και οι γύρω περιοχές, υποδέχονται τους γάμους του σήμερα ανάμεσα σε ρομαντικές γωνιές δίπλα σε εμβληματικά μνημεία, γραφικά σοκάκια και πλατείες που αποτελούν σίγουρα viral ινσταγκραμικά ενσταντανέ, vintage πάρκα με άρωμα παλιότερης εποχής, τοποθεσίες με μακρά παράδοση και πολυτελείς χώρους εστίασης με αξεπέραστη θέα στην Ακρόπολη.
Ένα μπουκέτο σύγχρονων και ποιοτικών επιλογών, συνθέτουν μια μοναδική πρόταση για γάμους που αφήνουν εποχή, εκεί που χτυπάει δυνατά η καρδιά της πιο ιστορικής πόλης του κόσμου.

Οργανώστε έναν υπέροχο γάμο με θέα, που κλέβει τις εντυπώσεις, στα πιο top spot της πρωτεύουσας. Αν ονειρεύεστε έναν γάμο με έντονο άρωμα Αθήνας, πολυτέλεια, premium υπηρεσίες catering και άριστη εξυπηρέτηση, το Skyfall Cocktail & Food Bar, το Athenian Callirhoe Hotel και το St George Lycabettus Hotel γιορτάζουν τον έρωτα και την αγάπη, με τον πιο elegant τρόπο. Υποδεχτείτε τους εκλεκτούς καλεσμένους σας σε χώρους υψηλής αισθητικής με ασυναγώνιστη θέα στην Ακρόπολη, που θα χαρίσει στο γάμο σας the touch of luxury που αναζητάτε. 

 

 

THE ATHENIAN CALLIRHOE

tac02 2

tac05 2

tac 02

tac12 2

 

 

 

SKYFALL COCKTAIL & FOOD BAR

SKYFALL 1

SKYFALL 1 1

SKYFALL 2

SKYFALL 3

 

 

 

ST. GEORGE LYCABETTUS 

ST. GEORGE LYC AA

ST. GEORGE LYC 01

ST. GEORGE LYC 02A

ST. GEORGE LYC 04

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /