Monterno Catering: Μεσογειακές γαστρονομικές επιλογές με luxurious απόδοση

Με γνώμονα πάντα την ανάδειξη της γνήσιας κρητικής και της ελληνικής μεσογειακής διατροφής, το MONTERNO CATERING  δημιουργεί για εσάς μοναδικές γεύσεις, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα άριστης ποιότητας και καλύπτοντας παράλληλα κάθε είδος διατροφικής συνήθειας.

Αν είστε στην αρχή του ταξιδιού που θα σας οδηγήσει στον τέλειο γάμο πιθανόν να αναρωτιέστε πως θα φτάσετε μέχρι εκεί. Τι θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και να δημιουργήσετε μια υπέροχη ανάμνηση τόσο για εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας. Μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη αγάπη και ιδιαίτερες στιγμές που ξεχειλίζουν χαρά και ευτυχία.

Ευτυχώς η απάντηση είναι απλή. Μέσα από τις παροχές του Monterno Catering θα απολαύσετε μια premium εξυπηρέτηση και περιποίηση για τους αγαπημένους σας, ένα προσεγμένο art de la table ανεπανάληπτης αισθητικής και κομψότητας και φυσικά ακαταμάχητες γαστρονομικές προκλήσεις.

Η πολυετής εμπειρία του Monterno Catering, μετράει 28 χρόνια πορείας και γνωρίζει καλά όσα χρειάζεται ένας γάμος υψηλών προδιαγραφών. Διαθέτοντας ανάμεσα στα μυστικά της επιτυχίας του την απαιτούμενη προσήλωση, περίσσια όρεξη, έμφαση στη λεπτομέρεια και δεξιοτεχνικό σχεδιασμό, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ζευγαριών σε ολόκληρη την Κρήτη και όχι μόνο.

Σχεδιάστε προσαρμοσμένα μενού στις δικές σας ανάγκες, με βάση το είδος που προτιμάτε, όπως ένα εκλεπτυσμένο finger food style buffet, είτε ένα επίσημο σερβιριστό μενού, με ατομικά πιάτα και κατακτήστε το ιδανικό κάλεσμα. Συνδυάζοντας το παλιό με το νέο, το αγαπημένο με το καινοτόμο, το οικείο με το μοντέρνο, τις αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές με τις πιο hot updated τεχνικές, δημιουργείται ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Μια ωδή στο μεγαλείο της μεσογειακής κουζίνας που βρίσκεται σταθερά υψηλά στις προτιμήσεις σε όλο τον κόσμο, μέσα από ένα elegant στήσιμο γεμάτο πολυτέλεια και φινέτσα. Όποιο και αν είναι το event που θέλετε να οργανώσετε, όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις σας, το Monterno Catering έχει μια λύση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

Γιορτάστε την αγάπη με όλο σας το είναι και αφήστε το Monterno Catering να φροντίσει τα υπόλοιπα. Όσα δηλαδή θα κάνουν τον γάμο σας, μια αξέχαστη εμπειρία ασυναγώνιστης γεύσης και ζεστής φιλοξενίας.

MC 02 PALMS

MC 01 PALMS

MC 06 MIXED

MC 05 SETTING WHITE

MC 05 SETTING CAKE

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΣΤΕ ΜΕ ΤΟ MONTERNO CATERING ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /