El Cantinero Van Bar: Η πιο fresh & fun ιδέα που “οδηγεί” σε έναν υπέροχο γάμο!

Ένα υπερσύγχρονο, κινητό και πλήρες μπαράκι με ιδιαίτερο σχεδιασμό και υπέροχη vintage διάθεση θα δώσει χρώμα στο πάρτυ της ζωής σας.

Φανταστήκατε ποτέ ένα υπερσύγχρονο, κινητό και πλήρες μπαράκι με ιδιαίτερο σχεδιασμό και υπέροχη vintage διάθεση που θα δώσει χρώμα στο πάρτυ της ζωής σας αλλά και upgraded υπηρεσίες στους καλεσμένους σας; Ένα trendy bar στη μέση του πουθενά, χωρίς να του λείπει τίποτα, που θα χαρίσει την απαιτούμενη νότα γιορτής, και θα σας ακολουθήσει παντού, ακόμα και στη πιο ερημική παραλία, στον κήπο του σπιτιού, όπου και αν ονειρεύεστε τον δικό σας γάμο.

 

Το El Cantinero Van Bar, το απόλυτο μπαράκι σε ρόδες, επαγγελματικό εγχείρημα του Αλέξανδρου και του Κωνσταντίνου, υπερέχει κάθε φαντασίας! Αποτελεί την πιο must πρόταση για την δεξίωση, το πάρτυ, τη βάφτιση αλλά και τον γάμο όσων αγαπούν το διαφορετικό αλλά και την hipster φιλοσοφία. Περιποιημένο, έξυπνο, ανέμελο και ταξιδιάρικο, σας μεταφέρει σε άλλες εποχές. Και σας καλεί να ανακαλύψετε την πιο πρωτότυπη και παιχνιδιάρικη wedding τάση, που θα καταπλήξει τους αγαπημένους σας καθώς μοιράζεστε μαζί τους ένα εκλεκτό welcome drink, signature cocktails και πολλούς ξέφρενους γύρους σφηνάκια μέχρι το επόμενο πρωί.

 

Τώρα οι premium υπηρεσίες bartending και bar catering έχουν προορισμό και κανέναν περιορισμό καθώς έρχονται όπου και να επιλέξετε, για να σας χαρίσουν μια μεγάλη ποικιλία κερασμάτων, θεαματικές παρασκευές και φυσικά το ακαταμάχητο μπριόζικο attitude που το El Cantinero Van Bar φέρνει μαζί του.

 

Βάλτε φωτιά στα φρένα της διασκέδασης, της απόλαυσης, της πιο μεγάλης γιορτής με το πιο cool “on the go” bar, το El Cantinero Van Bar.

 

elc01

elc11

collagecant

elc04

elc03

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /