Στο Κτήμα Amaltheia the Place, το νέο γραφικό εκκλησάκι κλέβει τις εντυπώσεις και ο γάμος των ονείρων σας γίνεται πραγματικότητα!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη άνεση και διευκόλυνση τόσο για εσάς, όσο και για τους καλεσμένους σας, από το να τελείται το μυστήριο του γάμου και η δεξίωση που θα ακολουθήσει στον ίδιο, ώστε να εκμηδενίζονται οι αποστάσεις, οι χρόνοι μετακίνησης και η γενικότερη ταλαιπωρία. Γι’ αυτό και η επιλογή ενός κτήματος που πληροί όλες τις προϋποθέσεις είναι πάντα ιδανική - και το Amaltheia the Place είναι ένας τέτοιος ιδανικός προορισμός για να πραγματοποιείται τον γάμο που έχει ονειρευτεί.

Στην περιοχή του Κορωπίου, σε απόσταση αναπνοής δηλαδή από το κέντρο της Αθήνας μέσω της Αττικής Οδού, αλλά και από το αεροδρόμιο, το Amaltheia the Place είναι ένας καταπράσινος χώρος υψηλής αισθητικής και σύγχρονης πολυτέλειας, που βγαίνει προς τα έξω με τον πιο διακριτικό και κομψό τρόπο. Το υγρό στοιχείο με τις υπέροχες πισίνες, τόσο στην είσοδο όσο και στον χώρο των εκδηλώσεων κυριαρχεί, ενώ το γραφικό εκκλησάκι κλέβει τις εντυπώσεις με τη νησιώτικη αύρα του.
Διαθέτει επίσης ειδικές ράμπες, που καθιστούν τον χώρο προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ, άνετο parking (150+ αυτοκίνητα), βοηθητικό δωμάτιο για το φρεσκάρισμα σας ώστε να περάσετε από την τελετή στη δεξίωση προσεγμένοι, αλλά και μια άριστα εξοπλισμένη κουζίνα για την τελειοποίηση των γευστικών πιάτων, που δημιουργεί η έμπειρη εταιρεία catering του κτήματος, η Amaltheia Catering.

Κι επειδή στο Amaltheia The Place όλα είναι φροντισμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, έχετε τη δυνατότητα να διασκεδάσετε στο έπακρον, καθώς και να προφυλαχτείτε από τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες χάρη στην ανοιγόμενη οροφή και το ειδικά διαμορφωμένο πάτωμα αντί για γκαζόν.

am 01

AG. NIKOLAOS 01

AG. NIKOLAOS 02

am-02.jpg

am 03

am 05

am 06

   ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΏ  

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /