Ειδυλλιακός γάμος στο Manifest Boutique Hotel: Γεύσεις και αρώματα Μάνης, με θέα τα γαλάζια νερά του Οιτύλου

Το Μanifest Boutique Hotel στο Οίτυλο της Μάνης σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον και με θέα που κόβει την ανάσα, σας καλωσορίζει στον γάμο των ονείρων σας.

Στο νότιο τμήμα της Πελοποννήσου, η περιοχή της Μάνης ξεδιπλώνει ένα γραφικό τοπίο άγριας ομορφιάς που συνυπάρχει με την ξεχωριστή αρχιτεκτονική της, με το ξύλο κι την πέτρα να κυριαρχούν. Πλούσιος πολιτισμός, ιστορία και γαστρονομία συνδυάζονται αρμονικά, ώστε να κάνουν τον παραμυθένιο γάμο σας πραγματικότητα.

Το ορεινό έδαφος της Μάνης παράγει μια σειρά από μοναδικά βότανα και μπαχαρικά. Εσπεριδοειδή και ελαιόδεντρα εκτείνονται μέχρι την ηλιόλουστη ακτογραμμή, ενώ το ρόδι, ως σύμβολο ευημερίας και γονιμότητας, βρίσκεται σε αφθονία σε κάθε κήπο. Όλα τα στοιχεία αποτελούν μια πλούσια επιλογή τοπικής κουζίνας με έντονες γεύσεις και αρώματα, που θα οδηγήσουν εσάς και τους καλεσμένους σας σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι.

Το Manifest Boutique Hotel διαθέτει χώρο δίπλα από την πισίνα, χωρητικότητας 350 ατόμων με θέα στο απέραντο γαλάζιο του όρμου του Οιτύλου και στο γραφικό χωριό Λιμένι, ενώ τα γαλαζοπράσινα χρώματα της Μεσογείου δημιουργούν ένα πανέμορφο ειδυλλιακό φόντο. Το tailor – made μενού και η ιδιαίτερη διακόσμηση μπορούν να ικανοποιήσουν και να ξεπεράσουν τις προσδοκίες κάθε ζευγαριού. Το Manifest Boutique Hotel παρέχει μια σειρά από εξοπλισμό και σε συνεργασία με ειδικούς επαγγελματίες μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία σας.

Επωφεληθείτε από την εξατομικευμένη τεχνογνωσία και εμπειρία άνω των 25 χρόνων στον τομέα των εκδηλώσεων. Η έμπειρη ομάδα σας παρέχει την κατάλληλη καθοδήγηση και τις συμβουλές που θα διασφαλίσουν την άρτια διεξαγωγή τού event σας. Η αυθεντική ελληνική εξυπηρέτηση, σε συνδυασμό με τη μοναδική θέα και το φυσικό περιβάλλον εγγυώνται τη δημιουργία μιας παραμυθένιας ημέρας όπως την έχετε ονειρευτεί.

 


manifest01 1024

pool at night 370786740

manifest02 1024

manifest 370786903

manifest arch 370786864

bedroom manifest07

manifest09

 

ΔΕΊΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ MANIFEST BOUTIQUE HOTEL EΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /