Στο Κτήμα Καλυψώ θα βρείτε το παραμυθένιο σκηνικό που ονειρεύεστε για τον γάμο σας

Ένας καταπράσινος, φιλόξενος χώρος με σεβασμό στο φυσικό τοπίο και μαγευτική θέα υποδέχεται εσάς και τους καλεσμένους σας στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας.

 

 

Ήταν το 2006, όταν η Βασιλική Τριανταφύλλου ξεκίνησε να λειτουργεί το Κτήμα Καλυψώ για τη διοργάνωση κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων. Σήμερα, 17 χρόνια μετά, αυτός ο καταπράσινος χώρος με τη φυσική ομορφιά, τη φιλόξενη αύρα και τη θέα που κόβει την ανάσα κάθε εποχή του χρόνου.  Το Κτήμα Καλυψώ με την ιδιαίτερη αισθητική του,  έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα κτήματα της Αττικής για γαμήλιες τελετές και δεξιώσεις (αλλά και για βαπτίσεις και κάθε είδους events).

Μέσα στο Κτήμα Καλυψώ, βρίσκεται το πετρόκτιστο εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης, που είναι εναρμονισμένο με το φυσικό τοπίο και προσφέρει τη δυνατότητα για διπλό μυστήριο γάμου-βάπτισης, καθώς και για πολιτικό γάμο-ονοματοδοσία.

Διαθέτει επίσης τόσο εσωτερικό, όσο και εξωτερικό χώρο για τη διοργάνωση της δεξίωσης, του πάρτι που θα ακολουθήσει. Πέργκολα-κιόσκι στην υποδοχή, πετρόκτιστα μονοπάτια, φωτιζόμενος βραχόκηπος με δύο λίμνες, πέτρινο bbq, κέδροι και λουλούδια συνθέτουν ένα πολύχρωμο σκηνικό εξοχής σε ένα ιδιαίτερα φροντισμένο υπαίθριο περιβάλλον. Ενώ όταν οι καιρικές συνθήκες προϋποθέτουν κλειστό χώρο, τότε υπάρχει η επιλογή της πλήρους εξοπλισμένης αίθουσας των 400 ατόμων για καθιστό γεύμα, με τις μεγάλες τζαμαρίες και την άμεση επαφή με τη φύση, που μπορεί να εξοπλιστεί ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Στο Κτήμα Καλυψώ, άλλωστε οι πρωταγωνιστές είστε εσείς και η ανάγκη σας να εκφραστείτε μέσα από ένα απόλυτα ξεχωριστό event.

 

kalypso katopsi 1000

ktima kalipso baptism

kalypso closeups 1000

kk bride groom 1000 slideh1

03 church chairs kitimakalipso04

kk church 800 kitimakalipso05

kk 02 grass bicycle 800 kitimakalipso0

kk 01 grass 800 tables kitimakalipso01

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΚΑΛΥΨΩ ΕΔΏ

 

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /