Dot Beach Vibes: Γιορτάστε την αγάπη σας πάνω στο κύμα σε έναν μοναδικό χώρο της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Βάλτε τελεία σε αυτά που γνωρίζατε μέχρι τώρα για τον τέλειο γάμο. Ένας πολυχώρος χαλάρωσης και αρμονίας φιλοξενεί τους πιο αξέχαστους γάμους, σε ένα περιβάλλον απόλυτης ομορφιάς πάνω στη θάλασσα, στο καλύτερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Βάλτε τελεία σε αυτά που γνωρίζατε μέχρι τώρα για τον τέλειο γάμο. Ένας πολυχώρος χαλάρωσης και αρμονίας φιλοξενεί τους πιο αξέχαστους γάμους, pre- wedding και post wedding parties, του σήμερα και του αύριο, μέσα σε ένα περιβάλλον απόλυτης ομορφιάς με θέα τη θάλασσα, στο καλύτερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το Dot Beach Vibes σας υποδέχεται για να σας χαρίσει κάθε είδους εκδήλωση. Από έναν ρομαντικό, εντυπωσιακό, beach wedding, ή ένα pre-wedding δείπνο ή ένα bachelor η bachelorette party ή μια πολυτελή δεξίωση δίπλα στο κύμα που θα αφήσει εποχή, μέχρι την πρώτη ανατολή του ήλιου. Το DOT μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους event για κάθε γούστο και κάθε ανάγκη.

Οι πολλαπλές επιλογές του χώρου, η ποικιλία των menu, η εύκολη πρόσβαση, το άνετο parking, και πολλά ακόμα plus, σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τις στιγμές που επιθυμείτε, πέρα από κάθε προσδοκία, καλύπτοντας ακόμα και τoν πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Διαλέξτε το στιλ του event που σχεδιάζετε και κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

 

DOT 01VF

dot 7f

dot 04f

dot 06f

dot 02f

dot 03f

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ DOT BEACH VIBES EΔΩ

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /