Jeunesse Instantly Ageless – Νεότητα και λάμψη που ξαφνιάζει σε μόλις 2 λεπτά!

Η τέλεια ημέρα ξεκινά με το τέλειο δέρμα, πόσο μάλλον η πιο όμορφη και σημαντική ημέρα της ζωής σας, αυτή του γάμου σας. Γι’ αυτό και το Instantly Ageless της Jeunesse δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας!

Το Instantly Ageless είναι μια ισχυρή αντιρυτιδική μικροκρέμα άμεσης δράσης, η οποία διώχνει κυριολεκτικά σε μόλις 3 λεπτά και με φυσικό τρόπο ρυτίδες, μαύρους κύκλους και πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Συσφίγγει και αναζωογονεί άμεσα την επιδερμίδα, μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων, λεπτών γραμμών και πόρων χαρίζοντας ορατό, εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε ελάχιστο χρόνο. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να στοχεύει σε περιοχές που έχουν χάσει την ελαστικότητά τους, αποκαλύπτοντας εμφανώς τονισμένο, ανορθωμένο δέρμα.

 

  

 

jeunesse ageless 02

Περιέχει το επαναστατικό συστατικό argireline, ένα πεπτίδιο που προσδίδει Botox Lift Effect σε μόλις 2-3 λεπτά και διαρκεί από 8 έως 12 ώρες, ανάλογα με το τύπο του δέρματος. Η πρωτοποριακά ανεπτυγμένη φόρμουλά του είναι ελαφριά και περιέχει ένα σύμπλεγμα ορυκτών που εξισώνουν τον τόνο του δέρματος.

Τα οφέλη του Instantly Ageless 

  • Μειώνει ορατά την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.
  • Βελτιώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος κάτω από τα μάτια.
  • Ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων.
  • Κάνει το δέρμα συμπαγές για ένα άψογο αποτέλεσμα.
  • Επαναφέρει το δέρμα στην καλύτερη δυνατή εμφάνιση.                      ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΓΙΑ DEMO ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ                                          

jeunesse ageless

Το Instantly Ageless βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντιγηραντικής τεχνολογίας, αποτελώντας τη νέα, ισχυρή, εναλλακτική λύση ενάντια στις φθορές που προκαλεί ο χρόνος αλλά και το περιβάλλον στην επιδερμίδα.


Διατίθεται σε συσκευασία των 25 φιαλιδίων (15 ml συνολικά) και μπορείτε να το προμηθευθείτε εδώ.

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /