21 χρόνια ονειρικές νυφικές δημιουργίες από την ELENA SOULIOTI HAUTE COUTURE!

Ανάλαφρες γραμμές, αέρινα και φίνα υφάσματα, αλλά και πιο glamorous ύφος συνθέτουν τα νυφικά του οίκου ELENA SOULIOTI HAUTE COUTURE! 

Oι δημιουργίες της ταλαντούχας δημιουργού απευθύνονται σε όλες τις μοντέρνες νύφες που θέλουν να εντυπωσιάσουν είτε με την minimal κομψότητα είτε με την ρομαντική πολυτέλεια του bridal look τους. Από το 1999 που ίδρυσε το δικό της atelier με την επωνυμία Le Spose di Elena, η Έλενα Σουλιώτη έχει κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό του χώρου της υψηλής ραπτικής καθώς και ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμό από ευτυχισμένες πελάτισσες. Φέτος κλείνει τα 21 χρόνια στον σχεδιασμό haute couture νυφικων και συνεχίζει να προωθεί μια φρέσκια και αδιαπραγμάτευτα κομψή προσέγγιση του νυφικού χάρη στην εξαιρετική αίσθηση του στυλ που διαθέτει και την κατασκευαστική της δεινότητα.

Σαγηνευτικές δαντέλες, πολυτελή υφάσματα, εντυπωσιακά φτερά, λαμπερά κρύσταλλα Swarovski και σιλουέτες που αγκαλιάζουν αρμονικά το σώμα της νύφης, είναι μερικά από τα στοιχεία της νέας συλλογής του. Για το 2021 ο οίκος της Έλενας Σουλιώτη προτείνει μία μεγάλη ποικιλία από νυφικές δημιουργίες τόσο σε στενή γοργονέ γραμμή όσο και σε πιο αέρινη, με μακριά ή και όχι μανίκια. Τα υφάσματα και υλικά υψηλής ποιότητας όπως το ιταλικό μετάξι, οι φίνες γαλλικές δαντέλες, οι ολομέταξες μουσελίνες, οι οργάντζες και τούλια προσδίδουν έναν αριστοκρατικό χαρακτήρα αι απογειώνουν το ρομαντισμό του κάθε νυφικού.

Στο ζεστό και φιλόξενο atelier της στο Παγκράτι θα ανακαλύψετε μια συλλογή που μπορεί να ικανοποιήσει και την πιο απαιτητική νύφη, αφού τα υπέρκομψα σχέδια των νυφικών και η άψογη εφαρμογή τους θα σας κάνουν να λάμπετε σαν μια πραγματική πριγκίπισσα!

 

 

 

 

ELENA SOULIOTI PAROU BRIDAL COLLECTION FOR INSTA

ELENA SOULIOTI PAROU NOV 0463

ELENA SOULIOTI PAROU NOV 0436

ELENA SOULIOTI HAUTE COUTURE
 Λ.Υμηττού 175, Παγκράτι 116 32, Αθήνα  210 7560297 – 210 7560977
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /