Η μαγευτική νυφική συλλογή "the Atelier Couture by Professor Jimmy Choo", 'Aνοιξη-καλοκαίρι 2022

« Η μόδα μπορεί να είναι μια όμορφη μορφή απόδρασης, η νέα συλλογή νυφικών του Jimmy Choo αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα αυτού». Μια από τις πάμπολλες εγκωμιαστικές κριτικές που απέσπασε η συλλογή νυφικών του Jimmy Choo για τη σεζόν άνοιξη- καλοκαίρι 2022.

 

jimmy choo 02f princess Atelier Couture Bridal Collection by Prof. Jimmy Choo OBE 19

 The Atelier Couture Jimmy Choo White Wedding jpg

Το κίνημα του Art Nouveau διαδραμάτισε έναν σπουδαίο ρόλο καθώς στοιχεία που πλαισίωναν τις δημιουργίες αντλήθηκαν από εκεί. «Τέχνη μέσα στη φύση και φύση μέσα στη τέχνη», διαβάζουμε σε σελίδες που έσπευσαν να καλύψουν την νέα bridal συλλογή του Jimmy Choo στην αγορά των νυφικών.

Ένα πρώτο σχόλιο που θα μπορούσε να κάνει κάποιος βλέποντας τα νυφικά είναι πόσο αρμονικά συνυπάρχουν η τέχνη με το ρομαντισμό. Η καινοτομία φυσικά εγγενές κομμάτι σε κάθε στάδιο της δημιουργίας αυτών των luxurious δημιουργιών.

jimmy choo 03f Atelier Couture Bridal Collection by Prof. Jimmy Choo OBE 14

Το 2015 ο πασίγνωστος σχεδιαστής  υποδημάτων άρχισε να στρέφει την προσοχή του στα νυφικά. Δύο χρόνια μετά άρχισε να συνεργάζεται με το THE ATELIER. Κατά τη δική του άποψη ένα νυφικό δεν είναι απλή υπόθεση, πρόκειται για πολλά παραπάνω « Ένα νυφικό φόρεμα κουβαλά τα όνειρα κάθε κοριτσιού, την επιθυμία για αγάπη και τις προσδοκίες για το γάμο, το μέλλον».

Επιστρέφοντας, στη bridal collection άνοιξη- καλοκαίρι που έκανε κιόλας το ντεμπούτο της στη New York Bridal Fashion Week, οι λεπτομέρειες είναι ανεπανάληπτες καθώς ανταποκρίνονται με ακρίβεια στο όραμα του σχεδιαστή.

jimmy choo 01f Atelier Couture Bridal Collection by Prof. Jimmy Choo OBE 1

 jimmy choo 05 redf Atelier Couture Bridal Collection by Prof. Jimmy Choo OBE 10

 The Atelier Couture by Professor Jimmy Choo 4

Βλέπουμε πως «κουμπώνουν» μοτίβα λουλουδιών και φυτών. Κι άλλα περισσότερα στοιχεία νατουραλιστικού τύπου υφαίνονται σε δαντέλα. Η επιλογή να ενσωματωθούν τα εν λόγω μοτίβα μαρτυρά τη συλλογιστική του Art Nouveau, « μαθαίνουμε από τη φύση». Η χρωματική παλέτα που επιλέγεται προσφέρει μια γκάμα επιλογών στη νύφη. Το ιβουάρ του Jimmy Choo αν μη τι άλλο ερωτεύσιμο. Πριγκιπικές οι νυφικές τουαλέτες επομένως.

Κοινός τόπος σε όλες τις κριτικές ήταν το γεγονός ότι η εν λόγω συλλογή νυφικών δίνει ελπίδα. Μετά την πανδημία η ανάγκη για επανάκαμψη είναι ζωτικής σημασίας. Ο Jimmy Choo με τις δημιουργίες του κατορθώνει αυτό ακριβώς.

Η μόδα άλλωστε δεν είναι μόνο κομμάτια υφάσματος. Κουβαλά μια ιστορία πίσω της με αρχή, μέση και τέλος. Ο Jimmy Choo σε αυτή περίπτωση μας χάρισε ένα αφήγημα με τα νυφικά του σχέδια: η τέχνη και η ομορφιά πρέπει να γιορτάζονται, να εξυμνούνται.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /