Justin Alexander: H νέα εκλεπτυσμένη Collection Fall/Winter 2021

Η τελευταία συλλογή του γνωστού οίκου για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2021, χαρακτηρίζεται ως «η πεμπτουσία της εκλεπτυσμένης κομψότητας».

 

Έμπνευση αποτελεί η εκλεπτυσμένη γυναικεία γοητεία, και έμφαση δίνεται στην διαχρονική κομψότητα που συμβαδίζει πάντα με τις ανάγκες της σύγχρονης νύφης της εποχής μας.

Σε αυτή την collection ο Justin Warshaw, CEO και καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου νυφικών Justin Alexander, φροντίζει να ενώσει την νεανική και κοριτσίστικη ανεμελιά με τον κλασικό ρομαντισμό που αποπνέει διαχρονική κομψότητα.

Οι δημιουργίες του προσφέρουν πληθώρα επιλογών στο στιλ και την αισθητική. Έτσι, κάθε νύφη μπορεί να πειραματιστεί δοκιμάζοντας νυφικά ξεχωριστά και μοναδικά, ώστε να βρει το ιδανικό που θα ταιριάζει γάντι στην ίδια, αλλά και στον γάμο που έχει ονειρευτεί.

Τα ντελικάτα υφάσματα, οι κολακευτικές γραμμές των νυφικών, αλλά και οι πολλές και διαφορετικές λεπτομέρειες σε κάθε φόρεμα, υπόσχονται να αναδείξουν τον πιο κομψό και εντυπωσιακό εαυτό κάθε νύφης.

Ελαστικά νυφικά σε Α-γραμμή από μετάξι Mikado, τετράγωνη λαιμόκοψη και στρογγυλή πλάτη, νυφικές τουαλέτες με bikini ντεκολτέ και εντυπωσιακές φούστες είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της. Άναρχες σειρές βολάν, mille-feuille από οργάντζα και ανοιχτή πλάτη με σειρά από χάντρες, billowy αραχνοΰφαντα μανίκια και λαμπερά bodice, 3D απλικέ λουλούδια, με το στιλιστικό τους ενδιαφέρον και τη δεξιοτεχνία που απαιτεί η δημιουργία τους, κεντρίζουν τη φαντασία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μοναδικά νυφικά του οίκου, αλλά και για το πού μπορείτε να τα δοκιμάστε πατήστε εδώ.

 

 JUSTIN ALEXANDER FALL/WINTER 2021

ja 88201 BC Callaghan Justin Alexander

ja 88205 BC Celeste Justin Alexander

ja 88205 FC Celeste Justin Alexander

JA 88206 BC Callie Justin Alexander

JA 88203 FB Cooper Justin Alexander

 

JSUTIN ALEXANDER SIGNATURE FALL/WINTER 2021

JAS 02 99185 FB Medfield Justin Alexander Signature

 

jas 01 99171 FF Garrison Justin Alexander Signature

JA 03 99180 FF Georgia Justin Alexander Signature

JA 04 99185 BC Medfield Justin Alexander Signature

JA 05 99188 FB Summit Justin Alexander Signature

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ JUSTIN ALEXANDER  ΕΔΏ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /