Ανακαλύψτε τα νυφικά παπούτσια των ονείρων σας, στο νέο ατελιέ της Κατερίνας Σαβράνη, στο Κολωνάκι.

Μετά από μια δεκαετία στου Ψυρρή, η σχεδιάστρια Κατερίνα Σαβράνη αποφάσισε να προβεί στο επόμενο βήμα της επιχειρηματικής της πορείας, ανοίγοντας το νέο της ατελιέ στο Κολωνάκι. Η γνωστή σχεδιάστρια χειροποίητης, luxury νυφικής υπόδησης, πλέον στεγάζεται στο νεοκλασικό κτήριο στην Λουκιανού 27, ένα ιστορικό αρχιτεκτονικό "κόσμημα" με επιρροές art deco, του φημισμένου και εξέχοντα αρχιτέκτονα, Βασίλειου Κουρεμένου. Το κτήριο βρίσκεται στους πρόποδες του Λυκαβηττού, και πλησίον των υπολοίπων γνωστών οίκων μόδας της περιοχής.

KS 01

KS 04

Σε αυτόν τον πανέμορφο χώρο που αποπνέει ιδιαίτερο στυλ και κομψότητα, η Κατερίνα Σαβράνη είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί και να σχεδιάσει τα νυφικά παπούτσια των ονείρων σας. Πλούσιες υφές, ευφάνταστες διακοσμητικές λεπτομέρειες και πολύτιμα υφάσματα, είναι μερικά από τα συστατικά που συντελούν στη δημιουργία των υποδημάτων SAVRANI CREATIONS.

KS 03

 

Tην έμπνευση για το όραμα και τον σχεδιασμό της φετινής collection «LIBERTE», μας περιγράφει η ίδια.

«Η νέα μας συλλογή Liberté, συνομιλεί αλλά και εμπνέεται από το ύψιστο αγαθό της ελευθερίας. Αφεθήκαμε στις αισθήσεις, και ακολουθήσαμε το ένστικτό μας. Προσεγγίσαμε την ελευθερία όχι ως μια εξωτερική συνθήκη. Αλλά ως μια εσωτερική αλήθεια. Αφήσαμε τη φύση να μας δείξει τον τρόπο. Να μας παρασύρει στον χορό των χρωμάτων και τηναρμονία της. Τον άνεμο ν’ ανοίξει πανιά προς το όνειρο. Τη θέα από ψηλά να αλλάξει τα μεγέθη της σκέψης. Το απέραντο γαλάζιο του ουρανού να ενωθεί με τη θάλασσα των συναισθημάτων μας. Το πνεύμα, να ταξιδέψει απαλά πάνω στα λευκά σύννεφα. Κι αυτόν τον αβάσταχτο ήλιο, να μας κάψει από έρωτα για ζωή. Να δώσει τον τόνο και το μέτρο της μουσικής».

KS 05

 

KS 06

 

 

                                                                                       EΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ  ΜΕ ΤΟ ΑΤΕΛΙΕ SAVRANI CREATIONS ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /