Η νέα συλλογή νυφικών της Mary Theotoki υπόσχεται να σας κατακτήσει

Με τη νέα της συλλογή, η Μαίρη Θεοτόκη μένει πιστή στις αρχές του οίκου νυφικών της και μας παρουσιάζει συγκλονιστικά νυφικά με φρέσκια αισθητική, τα οποία αποπνέουν κομψότητα και χάρη.

Η Μαίρη Θεοτόκη είναι μία από τις πιο γνωστές haute couture σχεδιάστριες νυφικών με σήμα κατατεθέν τα παραμυθένια νυφικά της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλο και περισσότερες μέλλουσες νύφες επιλέγουν να φορέσουν τις δημιουργίες της.

Με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο της haute couture, εκτός από το χάρισμά της στην επικοινωνία, την χαρακτηρίζουν ο σεβασμός για την προσωπικότητα και χαρακτήρα κάθε γυναίκας, η αντίληψη για το τη θέλει και ζητάει η κάθε πελάτισσα αλλά και η επιμονή στην τελειότητα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Η φιλοσοφία της άλλωστε είναι ότι «η επιτυχία σου κρίνεται από το αποτέλεσμα της δουλειάς σου».

Με τη νέα της συλλογή, η Μαίρη Θεοτόκη μένει πιστή στις αρχές του οίκου νυφικών της και μας παρουσιάζει συγκλονιστικά νυφικά με φρέσκια αισθητική, τα οποία αποπνέουν κομψότητα και χάρη. Η φωτογράφηση της συλλογής έγινε στα φημισμένα καντούνια της Κέρκυρας, τονίζοντας ακόμη περισσότερο την αριστοκρατική τους φινέτσα.

Εντυπωσιακές νυφικές δημιουργίες από πολυτελή υφάσματα και δαντέλες με περίτεχνα κεντήματα, θηλυκά, ρομαντικά αλλά και ταυτόχρονα δυναμικά χαρακτηρίζουν την συλλογή. Έμπνευση της συλλογής είναι η σύγχρονη γυναίκα που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από αυτό που πραγματικά της αξίζει.

MARY THEOTOKI 01

 

MARY THEOTOKI 02

 

MARY THEOTOKI 05

 MARY THEOTOKI 04

MARY THEOTOKI 09

KΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΛΛΟΓΉ ΑΠΌ ΚΟΝΤΆ ΕΔΏ 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /