Demetrios Diamond: Spread your light

Μοναδικές εκτυφλωτικές δημιουργίες, για μια αξέχαστη, λαμπερή, bridal εμφάνιση!

Το φως χαρίζει νόημα στην κάθε μέρα, στο κάθε τι, είναι ζωή. Είναι πολύτιμο, ανεκτίμητο, δυνατό! Κάθε τι πολύτιμο είναι και λαμπερό. Ανακαλύψτε τώρα, το δικό σας φως και την δική σας λάμψη μέσα από την ονειρική συλλογή νυφικών Diamond, by Demetrios Bride που θα σας μεταμορφώσει στην απόλυτη πριγκίπισσα του παραμυθιού, την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας. Απλώστε το φως σας παντού, αφήστε το να αναδείξει τα πιο ακαταμάχητα χαρακτηριστικά σας και απογειώστε την bridal εμφάνισή σας, με ένα εντυπωσιακό εκθαμβωτικό “Diamond” dress, της ολόφεσκης συλλογής του οίκου, που αποτελεί τον αληθινό ορισμό λάμψης και πολυτέλειας. 

 

Κάθε νύφη Demetrios, είναι ξεχωριστή, θηλυκή και ξέρει να ακτινοβολεί σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Κάθε κομμάτι της συλλογής “Diamond” αναδεικνύει τη μαγεία της, την γοητεία και την κομψότητά της! Με έμπνευση από τα πιο σπάνια και πολύτιμα διαμάντια ο οίκος Demetrios ντύνει τις ιδιαίτερες δημιουργίες του με πολυτελείς λίθους από πάνω ως κάτω, χαρίζοντας ασύγκριτη λάμψη, σε κάθε κίνηση της γυναικείας, νυφικής, σιλουέτας. 

 

Μοναδικά κομμάτια κοσμήματα, φτιαγμένα με την ασυναγώνιστη ποιότητα του οίκου, φέρνουν στο φως την πιο λαμπερή πλευρά σας. Σύγχρονος σχεδιασμός και γραμμές που κολακεύουν κάθε σώμα, έχουν ως αποτέλεσμα, να δημιουργούν πραγματικά αριστουργήματα. Φορέματα έργα τέχνης που αποπνέουν θηλυκότητα και αισθησιασμό, αντανακλούν το φως και αποθεώνουν κάθε νυφική παρουσία. Ό,τι λάμπει.. είναι Demetrios! Εσύ θα αντισταθείς να... “Shine bright like a diamond” ;

 

demetrios2023diamond01

demetrios2023diamond01b

demetrios2023diamond02

demetrios2023diamond03

demetrios2023diamond04

demetrios2023diamond05

demetrios2023diamond06

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /