Elena Soulioti Ηaute Couture: Η φετινή συλλογή σας μεταμορφώνει στην νύφη που ονειρεύεστε!

Δημιουργίες υψηλής ραπτικής από την Elena Soulioti φέρνουν στο φως αιθέριες, νυφικές παρουσίες. Η φετινή Collection 2023 θα σας συνεπάρει καθώς η γαλλική δαντέλα, οι sexy διαφάνειες, το ρομαντικό μετάξι, αγκαλιάζουν την γυναικεία σιλουέτα και σας μεταμορφώνουν στην απόλυτη νυφική παρουσία.

Δημιουργίες υψηλής ραπτικής από την Elena Soulioti φέρνουν στο φως αιθέριες, νυφικές παρουσίες με τη φετινή Collection 2023. Φίνα διαλεχτά υφάσματα αφού αγκαλιάσουν απαλά τη γυναικεία σιλουέτα, γλιστρούν σαν πολυτελής χείμαρρος θηλυκότητας νωχελικά στο πάτωμα και μεταμορφώνουν κάθε γυναίκα στην απόλυτη νυφική παρουσία. Ένας μαγικός κόσμος δημιουργικότητας και ταλέντου, ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας και αποκαλύπτει την νύφη που πάντα ονειρευόσασταν να είστε.

 

Στο Atelier της Elena Soulioti, πρωταγωνιστούν οι εκλεκτές πρώτες ύλες και τα ιδιαίτερα κομμάτια μοναδικής υψηλής αισθητικής μέσα σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα, όπου όλα θέλετε να γίνουν δικά σας. Η σχεδιάστρια με την πολυετή εμπειρία, το πάθος για τη νυφική μόδα, την αισθητική και τη φαντασία, συνθέτει με περίσσεια μαεστρία και δεξιοτεχνία το δικό σας ονειρεμένο φόρεμα, που θα σας οδηγήσει ακαταμάχητη και λαμπερή, στην ευτυχία. Η ποιότητα, τα πρωτότυπα σχέδια, η καινοτομία στην παραγωγή, τα ultra κολακευτικά πατρόν, η έμφαση στη λεπτομέρεια και οι εντυπωσιακές πολύτιμες πινελιές, προάγουν τα νυφικά ένα προς ένα, σε wearable κομψά έργα τέχνης.

 

Η έμπνευση αλλά και η προσωπική επαφή, κάνουν την Elena Soulioti πρέσβειρα του νυφικού στιλ και τον χώρο της, μονόδρομο, για την επιλογή του ιδανικού bridal look για εσάς. Chic, elegant, αέρινα, ντελικάτα φορέματα που απογειώνουν την ομορφιά κάθε γυναίκας την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της. Φτιαγμένα αποκλειστικά για τη νύφη του σήμερα και του αύριο. Για κάθε bride-to-be που θέλει να ξεχωρίζει και ξέρει καλά τι ζητά. Ζήστε την πιο ακαταμάχητη bridal εμπειρία μέσα σε ένα wedding dress, δια χειρός Elena Soulioti.

 

souliotieparounewcoll02

souliotieparounewcoll03

souliotieparounewcoll04

souliotieparounewcoll05

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /