Οι bridal δημιουργίες Design by Nikos μεταμορφώνουν κάθε γυναίκα σε μια ακαταμάχητη νύφη!

Τα νυφικά του atelier Design by Nikos αναδεικνύουν με έναν μοναδικό τρόπο τη γυναικεία σιλουέτα. Διακριτικά θηλυκά, chic και αδιαμφισβήτητα διαχρονικά, δίνουν την αίσθηση ότι μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε πλαίσιο, προσφέροντας σε κάθε νύφη αυτό που πραγματικά επιθυμεί.

Τα νυφικά του atelier Design by Nikos αναδεικνύουν με έναν μοναδικό τρόπο τη γυναικεία σιλουέτα. Χαρακτηριστικά στοιχεία όλων των νυφικών του συλλογών είναι ο ρομαντισμός, η θηλυκότητα και ο δυναμισμός, πάντα με υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας και μοναδικής ραφής. Σύμφωνα με τον σχεδιαστή, τα ρούχα του απευθύνονται σε δυναμικές γυναίκες που ξέρουν τί θέλουν και πώς να το αποκτήσουν διατηρώντας ταυτόχρονα τον ρομαντισμό και τη θηλυκότητά τους.

 

Διακριτικά θηλυκά, εξαιρετικά chic και αδιαμφισβήτητα διαχρονικά, δίνουν την αίσθηση ότι μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε πλαίσιο, προσφέροντας σε κάθε νύφη αυτό που πραγματικά επιθυμεί. Πίσω από κάθε δημιουργία του atelier Design by Nikos, βρίσκεται η σχολαστική και λεπτομερής ενασχόληση με το σώμα, τις ανάγκες, τις απαιτήσεις, τον χαρακτήρα κάθε πελάτισσας ξεχωριστά, που σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας υφάσματα και την γαλλική Haute Couture τεχνική, αποτελούν το τρίπτυχο της μυστικής συνταγής. Φίνες δαντέλες, swiss dot, αιθέρια τούλια και ανάγλυφα floral, αποτελούν τις αγαπημένες πρώτες ύλες του σχεδιαστή για εξαιρετικά prêt a porter de luxe, μοναδικής αισθητικής και ποιότητας.

 

Στην ερώτησή μας για το πώς φαντάζεται και τί προτείνει στις νύφες του ο Νίκος Σιδηρόπουλος απαντά: «Θέλω μία φίνα και φρέσκια παρουσία που να νιώθει άνετα μέσα στο νυφικό των ονείρων της. Σαφώς τα αξεσουάρ όπως και το νυφικό γοβάκι-πέδιλο συμπληρώνουν την εικόνα της, αλλά και μία ιδιαίτερη κουάφ μπορεί να την απογειώσει στιλιστικά. Άλλες λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξει είναι ένα σωστό make-up που να ταιριάζει στα χρώματά της και ένα χτένισμα που να αναδεικνύει τα ωραία στοιχεία του προσώπου της».

 

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τις brides-to-be και τις συμβουλές που τις δίνει, μας εξηγεί: «Υπάρχουν νύφες που από την πρώτη στιγμή ξέρουν τί θέλουν και άλλες που πρέπει να το ανακαλύψουμε μαζί.» Και στις δύο περιπτώσεις, μέσα από την εμπειρία του στον χώρο αλλά και την γνώση του για την ψυχοσύνθεση της γυναίκας, δηλώνει σίγουρος πως μπορεί να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εξάλλου, ό,τι επιμελείται o ίδιος αποτελεί και το καλύτερο και πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς του.

 

 

designbynikparoucol01

 

designbynikosparoucol03

 

designbynikosparoucol02

 

designbynikosparoucol05

designbynikosparoucol06

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /