Justin Alexander Signature: Με τη νέα bridal συλλογή του οίκου "Garden of Love" θα είστε η πιο αιθέρια νυφική παρουσία στο δικό σας παραμύθι

Ρομαντισμός, μοντέρνα κομψότητα και δυναμικό στυλ συνδυάζονται σε νυφικές δημιουργίες της Fall/Winter 2023 collection, Garden of Love, που αντλούν έμπνευση από τους ανθισμένους κήπους της Τοσκάνης στην Αναγέννηση και θα σας μεταμορφώσουν σε μούσα βγαλμένη από καμβά αναγεννησιακής αισθητικής.

 

Φανταστείτε να μπορούσατε να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο και να κάνετε μία στάση στην αναγεννησιακή περίοδο, στα τέλη του 15ου αιώνα, τότε που έκανε την εμφάνισή του ο Ιταλικός Κήπος της Αναγέννησης, εμπνευσμένος από τα κλασικά ιδανικά της πολυτέλειας, της άρχουσας τάξης και της ακαταμάχητης ομορφιάς, επαναπροσδιορίζοντας ουσιαστικά τη μέχρι τότε αισθητική του Κήπου. Φανταστείτε επίσης να μπορούσατε να ζήσετε το δικό σας παραμύθι αγάπης μέσα σε ένα τέτοιο Κήπο σαν άλλη Ιταλίδα μούσα, σαν την πιο αιθέρια, κομψή και δυναμική ταυτόχρονα νυφική παρουσία.
Αυτό οραματίστηκε ο Justin Alexander Signature, που θέλησε με την Garden of Love Collection για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023, να επαναπροσδιορίσει την bridal πολυτέλεια και να την τοποθετήσει σε ένα αναγεννησιακό πλαίσιο απόλυτης, επιβλητικής ομορφιάς. Όπως η θέα αυτών των Κήπων απέπνεε πάντα ρομαντισμό, κομψότητα και εμμονή στη λεπτομέρεια, με τον ίδιο τρόπο, ο οίκος νυφικών φιλοτέχνησε τη fashion forward συλλογή του.

 


JA FALL 01

JA FALL 02

Χρησιμοποιώντας πολυτελή υφάσματα υψηλής ποιότητας σε απαλές αποχρώσεις, με μοναδικές υφές και κεντήματα 3D, διακοσμημένα με αμέτρητες περίτεχνες λεπτομέρειες, δημιούργησε ξχωριστά νυφικά από εκπληκτικό charmeuse ή μετάξι mikado, ανάλαφρη οργάντζα με χάντρες και φλόραλ μοτίβα, αέρινα σιφόν με φιόγκους, εντυπωσιακά πλισέ βολάν από τούλι και διαχρονικές δαντέλες που αναδεικνύουν στο έπακρο τη γυναικεία θηλυκότητα. Τη σύγχρονη γυναίκα, που είναι κομψή, γεμάτη αυτοπεποίθηση, δραστήρια και ενδιαφέρουσα στην καθημερινότητά της και το ίδιο επιθυμεί να είναι και τη βραδιά του γάμου της.

Είτε επιλέξετε ένα iconic νυφικό με αποκαλυπτική V λαιμόκοψη, πλαϊνά σκισίματα και ανοιχτή πλάτη, είτε μία αναγεννησιακή στράπλες δημιουργία, με κορσέ από απαλό τούλι και δαντέλα, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Garden of Love Collection θα κλέψετε όλες τις εντυπώσεις πραγματικά θα ζήσετε την πιο ακαταμάχητη bridal εμπειρία μέσα σε ένα wedding dress, που θα μοιάζει βγαλμένο από τον πιο εντυπωσιακό καμβά αναγεννησιακής αισθητικής.

JA FALL 03

JA FALL 04

JA 800 99252 BOSCO JAS FW23 LB DETAIL 1409

JA FALL 07

JA FALL 08

JA FALL 09

JA FALL 11

JA FALL 10

  Κεντρική διάθεση-show room: Καραολή & Δημητρίου 65, Θεσσαλονίκη, 2310-759467.

                                                                ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ JUSTIN ALEXANDER SIGNATURE EΔΩ                                                                       

                                                                                 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /