Ο Demetrios πρωταγωνιστεί στα πιο hot bridal trends του 2024 και απογειώνει τη νυφική σας εμφάνιση!

Πολυτελή υφάσματα, μοντέρνα σχέδια που αποθεώνουν τη γυναικεία σιλουέτα, δημιουργίες που αποκαλύπτουν την ομορφιά και την προσωπικότητα κάθε bride-to-be, καθιστούν τον οίκο Demetrios  το απαραίτητο και πιο αγαπημένο ραντεβού στην προετοιμασία ενός γάμου. 

Η αναζήτηση του ιδανικού νυφικού δεν είναι εύκολη ούτε απλή υπόθεση. Ωστόσο με τα κατάλληλα εργαλεία όπως καταξιωμένα brands που συμβαδίζουν απόλυτα με τα διασημότερα παγκόσμια fashion trends και συνδυάζουν ποιότητα αλλά και κομψότητα, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Ο Demetrios Bridal  με τεράστια παρουσία στον χώρο της νυφικής δημιουργίας και αμέτρητες νύφες να εμπιστεύονται την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους στα χέρια του, είναι σίγουρα το απόλυτο μυστικό μιας ακαταμάχητης νυφικής εμφάνισης. Πολυτελή υφάσματα, μοντέρνα σχέδια που αποθεώνουν τη γυναικεία σιλουέτα, δημιουργίες που αποκαλύπτουν την ομορφιά και την προσωπικότητα κάθε bride-to-be, καθιστούν τον οίκο Demetrios το απαραίτητο και πιο αγαπημένο ραντεβού στην προετοιμασία ενός γάμου. Φέτος τα πιο όμορφα σχέδια, τα πιο λαμπερά κομμάτια, απαρτίζουν μια συλλογή εμπνευσμένη από τις πιο διάσημες διεθνείς πασαρέλες με στόχο να κατακτήσουν την καρδιά σας και να σας οδηγήσουν όσο πιο θεά, σίγουρη και λαμπερή γίνεται στα σκαλιά της εκκλησίας .Βρείτε το νυφικό των ονείρων σας σε ένα κατάστημα Demetrios. Μέσα από μια τεράστια συλλογή που συγκεντρώνει όλες τις τάσεις της μόδας αλλά και την αξεπέραστη ποιότητα υλικών και σχεδίων, αυτή είναι σίγουρα η επιλογή σας!

 

 

 

Strapless Addiction

Η επιστροφή των στράπλες νυφικών είναι γεγονός! Και σίγουρα δεν είστε η μόνη που θα πανηγυρίσετε. Τα λατρεμένα στράπλες νυφικά, αποτελούν την πιο hot bridal τάση του 2024 αλλά και διαχρονικό στιλιστικό έρωτα πολλών γυναικών. Χαρίζουν ηρεμία και σοφιστικέ γοητεία στο πάνω κομμάτι της γυναικείας εμφάνισης, αναδεικνύονται απίθανα με πολυτελή κοσμήματα και αποτελούν μια σίγουρη επιλογή για κάθε νύφη που θέλει ακαταμάχητη παρουσία χωρίς να το ψάχνει πολύ.

 

STRAPLESS 02F1248 2

STRAPLESS 03F 1218 1

STRAPLESS 01AA DEMETRIOS NEW 1244 1

 

 

 

Shoulder Off Beauty On

 Αν οι ώμοι, τα χέρια και ο θώρακας είναι το δυνατό σας σημείο, αναδείξτε τα με ένα νυφικό που αφήνει ακάλυπτα τα κόκκαλα των ώμων, χαρίζει κοριτσίστικη ανεπιτήδευτη διάθεση και ρομαντικό sexiness. Ταιριάζει στα περισσότερα είδη γάμου, συνδυάζεται απόλυτα με πολλά χτενίσματα και συνήθως προτιμάται με ένταση στη μέση για μια καλλίγραμμη, ακαταμάχητη σιλουέτα. Τάση που ήρθε για να μείνει δημιουργεί κομψά νυφικά αλλά και νύφες που δεν περνούν απαρατήρητες.

OFF THE SHOULDER LIGHT 800 03 DP425 1306 new

OFF SHOULDER 02F 01234 6

OFF SHOULDER 3F DP484 1 

 

 

 

Shine right like a diamond

Φέτος ετοιμαστείτε να λάμψετε με όλο σας το είναι. Άλλωστε ποια δεν ονειρεύεται ένα νυφικό φόρεμα γεμάτο λάμψη; Επιλέξτε αυτήν τη δημιουργία που θα σας κάνει να αστράφτετε από την κορυφή μέχρι τα νύχια και περπατήστε στα σκαλιά της εκκλησίας σαν σταρ του Χόλιγουντ λίγο πριν τα Όσκαρ. Κάθε υπερβολή φέτος επιτρέπεται και με το παραπάνω. Παγιέτες, κεντημένα κρύσταλλα, πέρλες και ότι άλλο γυαλίζει προτιμήστε το. Από εμάς είναι ναι! Από εσάς..;

 

 

SPARKLE 3F 1250 2

SPARKLE 02demetrios2023diamond01

 

 

 

Plus Size Floral

Τα floral εξακολουθούν να αποτελούν μια από τις πιο όμορφες, ρομαντικές και creative τάσεις της νυφικής μόδας. Μοντέρνα, περίτεχνα, ρομαντικά με μια σέξι αθωότητα απογειώνουν κάθε νυφική παρουσία. Φέτος επιλέξτε πλούσια λουλουδάτα ντεσέν, κεντημένα είτε πολύχρωμα και ζήστε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας σαν ανθισμένο μπουκέτο. Προτιμήστε ένα πιο ήσυχο χτένισμα και μακιγιάζ για να κρατήσετε τις ισορροπίες.

FLORAL 01F1213 1

FLORAL 03 DP496 3

FLORAL AA 800 1246 1

 

 

 

 

Dancing with the Straps

 Νυφικά με περίτεχνες τιράντες, διακοσμημένες με πολύτιμα υλικά αλλά και spaghetti straps έρχονται φέτος στο προσκήνιο και δημιουργούν νυφικά αριστουργήματα. Όσο πιο ιδιαίτερες και εντυπωσιακές τόσο το καλύτερο, καθώς λειτουργούν και ως κόσμημα πάνω στην επιδερμίδα της νύφης. Γραμμή που χαρίζει άνεση, σιγουριά, σταθερότητα και κλασική γοητεία για να απολαύσετε γεμάτη αυτοπεποίθηση την πιο ξεχωριστή και σημαντική σας ημέρα.

STRAPS 02 800 AM04 4

STRAPS 03 800 1150 103 3

STRAPS 0800 1215 2

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡEΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ  DEMETRIOS ΕΔΩ

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /