Nτύστε το παραμύθι της ζωής σας με την νέα συλλογή Justin Alexander Signature FW 2023-24

Η νέα bridal συλλογή του οίκου Justin Alexander είναι μία ωδή στο ταξίδι για να βρείτε την απόλυτη αγάπη!

 


Παρουσιάζουμε τη χειμωνιάτικη συλλογή «The Art of Waiting» από τη σειρά Signature του διάσημου νεοϋορκέζικου οίκου νυφικών για να ανακαλύψετε εκείνο που θα ντύσει το παραμύθι της ζωής σας.

Λένε ότι δεν έχει σημασία τόσο ο προορισμός, όσο το ταξίδι. Το να έχεις δηλαδή την υπομονή, αλλά και την επιμονή, να ζήσεις στο έπακρο όλη αυτή τη διαδρομή που θα σε φτάσει εκεί που θέλεις ή ακόμα κι αν δεν σε φτάσει ακριβώς εκεί, μπορεί να σε οδηγήσει κάπου αλλού, κάπου ανέλπιστα όμορφα.

Στη διαχρονική μαγεία του ταξιδιού, καθώς και στη διαχρονική γοητεία της υπομονής που απολαμβάνεις κατά τη διαδρομή του, είναι αφιερωμένη η νέα συλλογή της σειράς Signature του οίκου νυφικών Justin Alexander για τον φετινό χειμώνα. Τιτλοφορείται «The Art of Waiting» (η τέχνη της υπομονής) και είναι μία ωδή στο ταξίδι για να βρείτε την απόλυτη αγάπη και από εκεί, στο νέο ξεκίνημα που θα κάνετε μαζί, με σημείο-σταθμό τη βραδιά της παντοτινής σας ένωσης. Εκεί, που ο χρόνος σταματάει για να ζήσετε τη στιγμή στο έπακρο.

Η ολοκαίνουργια συλλογή του διάσημου νεοϋορκέζικου οίκου πειραματίζεται με πολυτελή υφάσματα, μοναδικές υφές και 3D κεντήματα, λευκές και υπόλευκες αποχρώσεις, αέρινες γραμμές με εντυπωσιακά πλισέ βολάν από τούλι και διαχρονικές δαντέλες, αλλά και πιο structured fits με ανάλαφρη οργάντζα, με χάντρες και φλόραλ μοτίβα.

Είτε επιλέξετε ένα iconic νυφικό με αποκαλυπτική λαιμόκοψη, πλαϊνά σκισίματα, ανοιχτή πλάτη και πιο σύγχρονη αισθητική, είτε μια πιο vintage δημιουργία, ένα αναγεννησιακό στράπλες νυφικό με απαλό τούλι και δαντέλα, θα αναδείξετε τη θηλυκότητά σας με τον πιο κομψό τρόπο και ταυτόχρονα, θα λάμψετε. Θα κλέψετε τις εντυπώσεις τη μοναδική ημέρα αυτή ημέρα, που τόσο υπομονετικά και με περίσσια αγάπη οργανώσατε.

Ανακαλύψτε ολόκληρη τη νέα Signature συλλογή «The Art of Waiting» του οίκου Justin Alexander ΕΔΩ και στο υπέροχο video ΕΔΩ.

 

VFIN 99308SL FF Yaren Sleeves Justin Alexander Signature

VFIN 99306 Virgil JAS FW24 LB X 4222

VFIN 99304 FF Venetia Justin Alexander Signature 1

VFIN 99299 Shanti JAS FW24 LB X 2448

VFIN 99291 Amani TG1050 JAS FW24 LB X 0589

VFIN 99290 Pax JAS FW24 LB X 0239

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /